Modern Money Mekanigi - Bireysel Borç Etki Incelenmesi

Modern para mekanigi, bu ayni adi tasiyan bankacilik el kitabinda açiklanan bir sistem vasitasiyla para borç olusturdu olmasidir. Bu sistem neredeyse her uygar ülkede kullanilir ve olarak geç of kredi krize en büyük katkiyi olmustur. Ben ayrintili olarak asagidaki bölümlerde, bu sistemi anlatacagim fakat hizli bir önsöz olarak, mali sorunlar senin suçun degil.

Money, bitti resmi seyir mühürler tüm ile kagit pretty yesil parçasi biri yok. Para daha fazla para ihtiyacinin olusturulur. Size bir <örnek verecegim. Hükümet elektronik federal rezerv 10000000000 dolara bir istek gönderir. Federal rezerv yanitlar ve sonra ve para yazdirmak bu senetler federal rezerv notlar haline baslar. sirayla Hükümet bazi resmi kagit parçalari ariyor devlet tahvili denilen çiktisini baslar. % 10'luk bir rezerv disari 10000000000 ve düzenlenen dokuz milyar fazladir. Çünkü 9000000000 consitered olan asiri, yeni krediler off bu miktarin tabanli olusturulabilir.

Simdi saglar ki bir bankanin yeni olusturulan 9000000000 dolar borç belirledigini söylüyor. Sen-cekti düsünmek daha önceki yeni kredi kullanilan olacagini olusturuldu para, ama degil. Diger 10000000000 adil bu yeni kredi ve için temel olarak kullanilmistir yeni 9000000000 disari ince havanin bu banka adil için olusturulur kullanilabilir. Aslinda, süreç devam yukariya dokuz kere, asagi 8100000000, 7290000000 vesaire. Tüm Bu paranin basitçe disari bunun için bir ihtiyacin mahluk olmustur bir borç. Dolayisiyla biz karsiligi borç esittir sonucuna varabiliriz. Enflasyon aslinda insanlar bir purposefull vergilendirme amaciyla nüfus artik (ona ücret kölelik çalismasini saglayacak en iyi yoldur) renktedir.

Artik onun iç yapisini bilmek, nasil sizi etkiledigi dikkate saglar. Hepimiz ne kadar enflasyon modern dünyasinda oldugunu biliyoruz, ama biz nasil bir toplum olarak mücadele etmek için bilmiyorum. hiçbir borç olsaydi Isin Aslinda,, hiçbir para olacakti. borç ve enflasyon demektir ki bizim dolarinin degerini sürekli, sonra bizim biricik seçme düsürücü para esittir Eger disari borcun bireyler olarak elde etmektir. biz disari borç, sonra ve dolar degerini arttiracak alirsaniz biz yararina biçmek süre bizim bankacilik sistemi ciddi vurmak alacaktir. $ 200,000 esdeger olma senin küçük 25.000 $ bir yil is düsünün.

Öylesine simdi yapmadan hemen okudum ne oldu, ben disari borç çabucak ve kolayca almak nasil mayin baska makale okumanizi oneririm olan reprocusions farkindayiz.

No comments:

Post a Comment