Neden Your Own Bank Baslatilamiyor?

yolu bankalar paramizi sonra geçende si olmak be seyir With, neden yeryüzünde onlari güveneyim? O kitlesel meblaglarin bankalarin disari mükelleflerin cebi ödenen bekledigimizden vardi belirli kurtarici ve baska finansal Daraltmak iyi yuvarlak kösesinde olabilir olmayabilir görünüyor. Ama nasil zor bir banka kosmak olabilir? Tek ihtiyaciniz olan bir büyük güçlü kutusu ve bir hesap makinesi kesinlikle nedir? bankalar adil çok büyük haline? Haven't

Iste bazi araçlar kendi banka baslatmak için g
Müsteriler

A banka hiçbirsey hesap sahipleri olmadan olurdu. Bu müsterilerle bankaniza paralarini getirmek ve sizinle güvende tutmak size birakiyorum. kimse bazi çikarmak istediginde Banka zamanlar çok vasil Birçok insanin parasini tutabilir, var daima bazi orada. Bu ATM makineleri kullanilarak yapilabilir ve müsteriler yazmak ve almak ve para için bankaya takas olabilir çek. Müsteriler zor vasil ilk bankaniza güvenmekte bulacaksiniz bildikleri ne onlar veya tipki bankalarda inancimi kaybettim çünkü.

A suit

Insanlar bankaniza gelmek, genellikle gerçek bir kisi konusmak gibi bazen hiçbir yüz gibi güvenilir görünmemektedir bir bilgisayara istiyorum. En iyi yolu müsteri Bir kiyafeti giymek etmektir güvenmeyi almak. sen flip-floplar, deri pantolon, says pembe tisört takiyorsaniz 'I tost üstünde' ve içinde mantarlarini ile bir sapka bira yemek ister, onlar güvendiginiz olmayacaktir. Bir takim elbise giymek size ciddi oldugunu gösterir ve insanlarin kendilerine para vererek ciddi insanlar, özellikle güven egilimindedir.

bilgisayarlarin Lots

Size bilgisayarlarin çok olmasi gerekir modern bir banka çalistirin. hesaplari milyonlarca takip için, hatirlamak ne kadar veya ne kadar az para insanin sahip oldugu yardim bilgisayarlar gerekir. Ayrica insanlar hayali formda paralarini kullanmak ister; internet üzerinde, bir banka karti kullanarak veya onlarin telefon kullanarak. Bu sabit bilgisayar ile yapmaktir. One diger servis adl sunabileceginiz oldugunu tüccar hesap saglayicinin ki boyunca check bunlar yeni istemciler için mükemmel hizmetler olabilir isleme ile.

Is Modeli

Amaciyla basarili banka olmak için gerçekçi, sorumlu iyi disari ve müsteri odaklanmis is modeli düsündü lüzum. tüm paralar insanlar tarafindan ile güvendiginiz gidiyorsun, sen özel hissediyorsun ve herseyi yapabilirsin begenmek yapabilirdiniz çevrili Being. Ne üzerinde isinizi model tabanina lüzum gerçegini it paranizi olmadigidir. ziyade kendiniz ödemek Don't ve siz Yerdeki ayaklarini tutmali.

Iyi sanslar!

No comments:

Post a Comment