Satis Bill Türleri

satis Sey, bill oldukça faturanin farklidir. Ancak faturayi ve satis tasarinin arasinda biri benzerlik bulunmamaktadir. Ikisi de bu para bir miktar saticiya alici tarafindan verilmektedir kanitlamak. Ancak burada form ve baska hiçbir sey türleri hakkinda konusmak için vardir. Sey, orada formlarin iki türleridir. Onlar mutlak biri ve kosullu teksin. Ikisi esit önemlidir.

So bize teker satis biri bill iki tipi konusalim:

1. satis Mutlak faturasi

Well bu formun ilk türüdür. Bu ödeme, bir k
Sey, bu biraz faturasindan farkli de vardir. Kadar faturanin ödeme ilgilidir kerede oysaki form bu tür ödeme kerede yapilir degil yapilir. Dolayisiyla bir fatura çagri yapamazsiniz.

2. satis Sartli faturasi

Eh, bu bir fatura olabilecegini düsünerek olabilir. Ancak kesinlikle yanlis bu sekilde ardindan düsünme isen. Eger satis fatura fatura farkli oldugunu anlamak gerekir. bu bir ödeme yapilincaya fakat faturanin durumda ödeme kerede yapilmaz In. Kuyusu, kadar kosullu form sen kesinlikle ödemenin bazen kaçinilir disari bulacaksiniz ilgilidir. Eger ödeme bir kismi yapilir ve geri kalani daha sonra ödenecek sol disari ögrenmek olabilir. Böylece oldukça mutlak biri farklidir.

bu tek disinda gerçekten satis bill iki kinds arasinda farklilik bulamiyorum. Her ikisi de kesinlikle ayni ve dolayisiyla orada ikisi arasindaki farkin sadece biraz. Ancak ikisi esit fatura tipki önemlidir.

No comments:

Post a Comment