Gerçekleri Exposed - About You Lost Para bilinmesi gerekenler

1999'da, Montel Williams bir sunum hakkinda parayi kaybedersiniz havalandirilmalidir göstermektedir. Ilk basta bu gösterinin konusu para birinin daha önce gerçekten kaybetmis oldugunu düsündüm. Konu ebil gelmis fonlar kumar veya kötü yatirimlar yoluyla çarçur. Ragmen, gösterinin o çogumuz fonlari hakkindaydi var ve biz basitçe biz buna sahip bilmiyoruz.

Chat show host Oprah Winfrey ayrica kayip paranin konuda ilginç bir göstermek vardi. Oprah insanlarin kayip fonlar bilincinde kayip para kitl
Amerikalilarin çok sayida, unclaimed mal veya para kaybetti, yaklasik federal ve eyalet hesaplarinda yüzer. The unclaimed para ya da mal yalniz kirk milyar dolar asan bu kurumlarin ulasmistir. Burada ilginç parçasi. Neredeyse 5-100000000000 dolardan fazla özel ve kamu kuruluslarinda kadar tutulur. Bunlar sasirtici numaralarini basit gerçegini kisilerde bile kaybettikleri karsiligi hakkinda farkinda degildir kaynaklanmaktadir.

on kisi yedisi A kabaca tahmin unclaimed mülkiyet veya fonlara uzaga yere bile hakkinda bilmeden kilitli sahiptir. her seye ki, belki sadece bir o insanlar. Mesele Montel Williams veya Oprah Winfrey kayip paranin konuda tekrarlamak gösterir olacaktir ama olasilikla görünmüyor oldugunu. Maalesef Oprah Winfrey ve Montel Williams oldukça yeterli zaman Amerika genelinde insanlara kayip para bulmak gerekmez. Tabii ki, en iyi ilgi kendi ellerine kendini biraz arastirma yaparak konularda almak olabilir. Ilk adiminiz senin miras hakkinda disari bulgu olacagini ebil. Ayrica ayrica bulgu yani parayi kaybettim konusunda birkaç web siteleri sunan bilgilerdir.

Her zamanki gibi o kisisel maliyesi ve kisisel bilgileri geldiginde aldatmacalarin sakinmak en iyisidir. One daima unsecured partiye çok fazla bilgileri ifsa kaçinmalidirlar. durumda birinin dogum tarihinizi, senin sosyal güvenlik numaraniz ve annenizin kizlik adini kirmizi bayrak yukariya için gitmeli sorar. Ayrica kisisel banka hesabinizla ilgili bilgileri saglamak istiyoruz asla ve sen kesinlikle aramanizda bir yatirim yapmak istemiyorum. parayi sizindir, bunu bulabilmelidir sürecinde nakit bir sürü doling olmadan olmalidir.

No comments:

Post a Comment