bir Mortgage Off Yazma - Bu Yardim mu?

Dosyalama iflas çözüm degildir bekleyen kredi veya alacaklinin telefonla taciz için. Bir seçenek hukuken senin kredi off yazmak zorunda. Ama bu seni disari hükümet yetkilileri ya da diger kamu kuruluslari tarafindan, böylece güvenli ve yasal tüm prosedürleri yürütüyoruz desteklenmektedir gerçek bir sirkete ulasmak emin olun.

Bir kapali borçlarin yazma Ne demek istiyorsun?

Eger ipotek aidat varsa ve borç geri ödeme yapamaz sizin alacakli anlasma siz ve borç veren arasinda imzalanan olmadigi
Kim yardimci olabilir?

Önemli olan sizin için anlasma uygulanamaz olmasi kanitlamak yardimci olabilir sag sirket disari ulasmaktir. Sadece orada uygulanamaz, diger akillica degil varlik olarak ispat edilebilir hiçbir uygun dokümantasyon olsaydi. Firmanin eger var birisi böyle loop delik oldugunu göreceksiniz. Onlar bir Hükümet otoritesi tarafindan desteklenen olmalidir.

Ne maliyesinin tür bu kapsaminda olabilir?

Insaat kredi, araba finans, sigorta, teminatsiz kredi, güvenli kredi ve konsolidasyon kredi ve kredi karti borç etc kapli olabilir ve kolayca düsülen. Bu uygulama Tüketici Kredisi Yasasi 1974 uygulamasi nedeniyle girdi.

Yakinda sonra firmanizin bu mazgal siz ve borç veren arasindaki anlasmayi kanitlamistir hayir daha var. Bu ve geçersiz olur hiçbir borç veren sizden parayi geri talep edebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment