The 5 Secrets You Shortest Olasi Time Your Mortgage Off Pay ortaya çikarin Must

Sen böylece checks neredeyse kendileri yazmak uzun için aylik ipotek ödemelerini yapim oldum.

Ama sen mali kayitsiz haline, yollari ödemeleriniz veya genel borç azaltmak için düsünmeye basarisiz si?

Burada 5 sirlari en kisa sürede size ipotek amorti vardir.

1. bir Mortgage "Tune-Get Up"

Eger mekanik birkaç kez bir yil optimum çalisan durumda tutmak için araç almak. Ayni prensip senin ipotek etmek, Ron Chicaferro, Thornburg Mortgage Ev Kredileri baskani Santa Fe, New Mexico merkezli g<öre geçerlidir.

"Ev Sahipleri gerçekten ipotek 'çeyrek tune-up' en az bir kez," diyor yapmamiz gerekiyor. "Bugün daha adil a düsük faizli oranindaki kilitleme oldugunuzdur bir savvy homeowner olmak. Borçlulara onlarin lender gereksiz ücretleri onlari sarj oluyor eger onlar ve gerekmez güvenlik için ziyade paying konum eger bilmelisiniz. Zaman paradan tasarruf gelince, o zaman Refinance hakki ve's aylik ödemeler azaltabilirsiniz yenilikçi ipotek ürünler hakkinda kredi sormak bilmek öder. Orada bir ipotek tune-up homeowners nakit kaydetmek begenmek sey yok. "

2. Çekin Switch

faizlerin arttikça, ayarlanabilir-ipotekler (ARMS) - gittikçe sevilen aylik ödemeler düsük tutmak istiyorum tüketicilerin olmustur ile homeowners - sabit-rate ipotek geçis düsünebilirsiniz.

"Uzun ve kisa vadeli oranlari arasindaki fark, hatta melez Arms - bir baslangiç dönemi için giderilen - olmayan bir anlasma iyi eskisi gibi yapma azaldi," Valerie Patterson, RealEstateJournal kidemli editörü diyor . com. "Simdi ayarlanabilir oranlari ile konut sahipleri için iyi bir zaman sabit oranli ipotek ile refinancing dikkate etmektir."

Elbette, a büyük dagitmak Evinizde kalmaya plan nasil uzun üstünde yani sira refinancing, Patterson notlar maliyetini baglidir.

3. Paradise Trouble?

Money problemleri ve borç bugünün yüksek bosanma orani anahtaridir katki ve çogu aileler bir çift parça sirketi sonra birer mali isabet almak. pozisyon için avukatlar jokey gibi, kritik bir soru ortaya çikiyor: Kim ev alir? (Ve mortgage ödemeleri ...)

"" Eger ev sahibi ise, ipotek olasilikla en önemli aylik ödeme ise, "Brad Stroh, San Mateo es CEO'su, California merkezli Freedom Finans Network, LLC, borç çözümleme hizmetleri konusunda uzmanlasmis bir sirket diyor. "Belli Eger nasil aylik ipotek ödemelerini gidermek edecegiz ve nasil ev degerini bölmek edecegiz - ister biri partner diger simdi veya ev disari buys anlamak Be çocuklu yetistirilir sonra satilan olmaktir."

4. Erken Bird azabi sürgüler

sen ani düses alirsaniz ve tüm ipotek önceki planlanandan daha off ödemeye karar, make emin yoktur ceza Bunu yaparken içindir. Herzaman orada hayir ceza erken o uzakta paying olacaktir belirleyen bir ipotek güvenli, ama eger sözlesmede bu fikra kaçirmak - sen kesinlikle gelecekte kaçinmak isteyeceksiniz birsey oldu istemek - düsünmek iki kez yazmadan önce çek.

Speak bir yeminli mali planlayicisi ile - hiçbirsey ne karar Yapmak dan kazanmaya kimse ile - en iyi yolu Bu durumun üstesinden belirlemek için.

5. Zaman Beklenmeyen Happens ...

sen aniden isinizi kaybederseniz veya geçici sikinti yaratacaktir bir hastahk aci zor ipotek ödemelerini yetismek olabilir. Koruyun yatirim - ve foreclosure önlemek - senin borç veren ile sabir anlasma çalisma disari tarafindan.

"A sabir anlasmasi öyle düsürücü olarak geçici degistirmek - için veya bazi durumlarda, elimine saglar - time belirli bir süre için ödemeleriniz," Andrew Housser, Stroh's ortagi ve co-CEO söylüyor. "Amaciyla bu kabul etmesini, senin borç veren sizin sikinti geçici ve size geri parça gelecekte alabileceksiniz olacaktir ikna olmalidir. Aksi halde sadece kaçinilmaz geciktirerek olarak sabir görüntülemek olabilir. "

Diger seçenekleri, Housser göre sunlardir:

açisindan kalici degisiklikten görevi A kredi modifikasyonu, o.

o A "yerine" hangi size evinize senet foreclosure önlemek sunuyoruz lets senet.

Evinizin o Sale.

o Refinancing daha düsük faiz orani ve aylik ödeme için ipotek.

evinizde mal olacak hatalar: hiçbir sey söylemeden yapmak ve ödemeleri varsaymak etmeyin.

----

No comments:

Post a Comment