What Your En Degerli Is Varlik mi?

sen çesitli is sahiplerinin bu soruyu sormaya olsaydiniz, sizde farkli cevaplar bir dizi cekti almak bahis ebil. Bazi onlarin çalisanlari, digerleri bilgisayarlarinin veya makine veya belki onlarin envanter burada belirtmeliyim söyleyebilirim. Onlarin tümü yanlis olurdu! Isinizde en degerli varlik müsterileriniz oldugunu.

Tipik is yeni müsteriler çekmek üzerinde para harciyor. O size müsterilerinizin yaptiginiz yatirim korumak sarttir. Bu, toplama ve müsteri bilgi depolamak için bir sistem ol
müsteri yasam boyu degeri sadece ne gibi sesler oldugunu. Bu para bu müsteri isletme ile satin iliskinin ömrü boyunca size verecektir toplam miktarini temsil eder. Bu liste sadece yatirim bu müsteri edinme yapilan toplam getirisini maksimize edemez olusturmak için gerekli müsteri bilgilerini toplamak için yatirim yapmaz bir isletme sahibi.

Dogrudan pazarlama gurusu Dan Kennedy, No BS Pazarlama Letter yazari siklikla onun sadik müsterilerine olarak atifta "onun herd". onun müsterilerle sürekli temas halinde tutmaya onun müsteri liste ve medya çesitli türlerde kullanarak onun herd yilinda Kennedy "çitler". Onun teorisi olmayan bir müsteri "Is dokundu" sik sik temas bazi tip tarafindan olgun rakiplerinizin bastan olmasidir. Bu aslinda onlar üzerinde o kadar para harcadi varlik yok yasanma ve çok zor insa etmeye çalisti izin Isletme sahipleri. Bu gelir senin alt satirinda kar azalma sonuçlanan kaybetmeye ve is piyasa degerini ekonomi nedenleri.

Orada hangi "müsterilerinize dokunmak için çesitli yöntemler vardir. Bunlardan en popüler ve ucuz sunlardir:

Dogrudan posta - A maliyet etkili yol onlari, kuponlar sunar göndererek mevcut müsterilerimiz tarafindan yeni satis olusturmasini ve yeni ürünler modülleri. emin müsteri teklifinizi veya bazi postalama zarf yüzünde baslik cezbetmedigini yerlestirerek harfi açilir olun. Bu mektubunuz almalisiniz açti ve Cevabinizi oranini arttirmak.

Faks Blast - Another maliyet etkili yol veya mevcut ürünlerde indirimler sunuyoruz mevcut ürünlerin yararlari açiklayabilecektir yeni Ürün bulunmamakta senin mevcut müsterilerinizi uyarmak için. Çesitli devletlerin yasa istenmeyen pazarlama faks yasaklar olarak izniniz bunu yapmak zorunda emin olun.

E-Mail Blast - The en maliyet etkili yol ne Isletmenizle ilgili istemcinizi bilgi göndermek onlari sunabiliriz. an basliginizi onlara email açmak ve okumak almak cezbetmedigini kullandiginizdan emin olun.

You kartlari Thank - Birisi satin için Yaptiginiz sen a-tesekkür notu gönderdi son kez neydi? Bunu yapmak Isletme sahipleri kendilerini disari kalabaliktan stand ve müsterilerinden gelen agiz reklam mükemmel kelime üretmek olun.

telefon görüsmesi - Yine takip, bu bir seydir, bir müsteriye satis neredeyse kimse yok sonra. Telefonla bilgi almak için nasil her seyi satin alinan öge ile gidiyor gibi zaman ayirdiginiz, sen müsterilerinize gerçekten onlar size is takdir diyor ki özel bir dokunus görüntüleniyor vardir. Bu garantili bir teknigi isletmeniz hakkinda onlarin arkadaslarina müsterilerinize palavra elde etmektir.

Newsletter - senin sanayinin durumu hakkinda müsterilerinize zamaninda bilgi saglayan upcoming satis ve olaylar ve tüm ürün veya hizmetlerin olarak Müsterilerinizin egitmek kesinlikle sen alimlarinin onlar isinizi ile make miktarini artirmak yardimci olacaktir.

Özel Içerik Kartlar - ister bir dogumgünü, bir yildönümü veya tatil's, müsterileriniz bir tebrik karti mailing ve orada olaydan önce gets saglamaktan bir emin yol müsteri sadakati üretmektir. , Insanlar özel davranmasini o insanlar sadik oldugunu unutmayin. Bir is sahibi ben Seasons Hitap Kartlari onun müsterilerine Sükran hafta önce disari dogru gönderir biliyorum. Onun mantigi? onlar onlarca veya genellikle daha sonra yil içinde gelen diger kartlara yüzlerce karisik degildir çünkü O'nun kartlari fark olsun.

Kaç kez "bu yöntemlerden birini ile müsteri temas gerekir? Cevabini siklikta yapabilirsiniz gibidir.

orada iken hayir sayisini gittiginizde yilin ders basparmak iyi bir kural üzerinden olurdu müsterilerinizin basvurmalisiniz kural seti en az ayda kez. Bu da 30 kere yilda bu 25 yaparak zarar olmaz yapmak istedigi bir is sahibi.

Bu konuda son bir düsünce. birçok isletme yilinda 80/20 kural geçerlidir. Yani, orada müsterilerinin satis Yaklasik 80% olusturmak bir grup, yaklasik% 20 vardir. Bu insanlar senin "A" müsterilerdir. Bunlar ipotek ödeme insanlar, sen güzel tatiller almak, izin ve kolej için çocuklar gönderebilirsiniz. Öyle onlari tedavi! biraz para onlar tatil, en sevdikleri restorana bir restoran hediye sertifikasi bir hediye sepeti almak emin olmak için harcayin, bir top oyunu ya da tiyatroya biletleri. Too birçok isletme sahipleri Ucuz disari bu stuff ve gelmek ardindan fiyat müsteri baska islerini alir ödersiniz. onlar takdir hissetmiyorum çünkü bir nedeni müsterilerinin sizden satin durdurmak sayisini hatirla oldugunu. size müsteri yapabiliyorsa sistematik onlarla temasta kalmak ve sag davranmasini çesitli yöntemleri kullanarak takdir hissediyorum, düzgün isinizin en degerli varlik koruyarak edilecektir. Bu, nihayetinde pazarlama dolarindan yatirim en yüksek dönmek alacaksiniz saglar edebileceginiz via kârliligi yillar ve yüksek satis fiyat size satmak ve emekli karar.

No comments:

Post a Comment