Healthcare Kadrolama Finansmani - Nasil Your Nakit Akisi (Üç of Bölüm Üç) Gelistirmek için

benim önceki makalelerde, nasil tibbi personel sirketleri büyük bir faktör amaciyla onlarin nakit mevcudiyetini artirma onlarin alacaklar satarak yararlanabilir açiklanabilir ettik. bekletme haftalar hatta aylar yerine hizmet için ödeme almak için, saglik personel ajanslari ve faturalar faktör olabilir gün içerisinde ödenir.

I da neden önemli etrafinda alisveris yapmak ve en iyi ajansin saglik personel fon ihtiyacini karsilayacak an alacak hesaplari faktör seçmek's nedenleri tartistik. I birç
Bu serinin son bölümünde, ben sözlesme anlasmalar açisindan farkli ve ne, faturalama sürecinin varyasyonlari karsilastirmak ve hangi senaryolari senin saglik personel sirket için en cekti is tartisacagiz. I da faktörleri müsterileri teklif çesitli raporlama yetenekleri gözden geçirecektir.

davayi baska entity ile yasal bir is iliskisi girmek zaman oldugundan faktoring sirketleri sizin kontrat imzalarsiniz gerektirecektir. Önemli olan bunu okuyup ve sözlesmenin belirli kavramlari ve ücretleri farkli durumlar ile iliskili özetliyor çünkü bir sey anlamadim eger soru sormak emin olun's. Büyük bir sey için bir sözlesme bakmak için olsun veya olmasin, sirketin aylik minimum / maximums olmasidir. sen faturalama $ 100.000 her ay üzerinde olmaniz Örnegin bazi faktörler problem olmamali size faktör en az $ 50.000 / ay, gerektirecektir. akilda sen minimum aylik faktoring miktari karsilamak yoksa çogunun faktörlerin ceza ücret uygulayacak tutun. Diger taraftan a asgarî faktör Minimum miktarda olmayabilir ama yerine azami miktar olabilir. Öylesine bir faktör yani sadece 500.000 $ bir ay kadar yatirabilirsiniz says olacaklardan siz Sirketinizin satislarda her ay kuyusu yere 1.000.000 $ does bilirseniz arastirici tutmak gerekecektir. Again, hepsi sirketinizin saglik personel finansman ihtiyaçlariniza baglidir ve bu ihtiyaçlari karsilayabilir uygun faktör bulma.

Baska çok önemli konu sözlesmede sürenin uzunlugunu size faktoring iliskide kalir yükümlüdürler oldugunu aramaya. Bazi faktörler digerlerinden daha fazla bu alanda, sen ne kadar faktör istediginiz seçmek için esneklik saglayan ev vardir. Yine de, diger sirketleri 12-24 ay için bir terimdir-sözlesme imzalamak gerekmektedir. bu durumda sözlesme kirik eger, faktör ayrica erken fesih ücreti faturalandiririz öncesine terimini geçilmek. Her sirket farkli noktada fon denklemi girer. Örnegin, burada bir is sadece birkaç ay faktörü için küçük bir nakit akisi sikismasi yoluyla almak için, baska bir sirket yil faktoring kullanabilirsiniz gerekebilir. Öylesine önemlidir size alacaklar, faktör ve size rahat yapiyoruz taahhüdü türünü degerlendirmeyi unutmayin olmak plan nasil uzun düsünmeye zaman almak's. akilda zaman tahmini uzunlugu olmasi daha kolay olan terimleri is ihtiyaçlarina elverisli bir finansman sirketi bulmak için yapacaktir.

Ayrica sözlesmede teminat türüne detaylar faktör ihtiyaç olacaktir dahil faturalarinizi finansman önce. var a kefalet gerektirmeyen olacak birkaç faktörlerdir ragmen bunlarin çogunlugu ya bir kisisel garantisi, mademki saticinin sahsen ödemediginiz faturalar veya geçerlilik kefalet sorumludur isteyeceksiniz hangi saticinin garantiler içinde tüm faturalarin bu faktör satilmaktadir geçerli olan hizmetler sonrasinda hazirlanan ve müsteri onlari ödemeyi kabul ettigini edildi.

Nihayet bunlar gereklidir ne faturalama islemi bir sirket saglik personel fonlama size yardimci seçtiniz sonra gibi olacak anlamak için. A soru duydugum sikça "Nasil yakinda I finanse edilebilmesidir?" Bu sorunun cevabi degisebilir dan hafta veya belki ay gün. amaciyla, ilk finansmani için bir sirket kurmak için bir faktör doldurmaniz ve bir uygulama, sözlesme de dahil olmak üzere yasal evrak dönmek ve bir vergi bilgi formu gerektirir. Ayrica, bir cari hesaplarinda, federal vergi dönüsleri, senin ticari isim sertifika veya hayali ad dosyalama kopyasi yaslanma raporu göndermek gerekebilir, sirketlesme ve tüzük esya, müsteri listeleri, faturalar kopyalarini, ehliyet, kopyalarini bir bir isenen çek kopyasi vb Çogu durumda, 5-7 isgünü zaman sizin baslangiçtaki finansman almaya alacak ortalama tutardir. orada, finansman isleyecek muhtemelen hizina ilâ 2-3 isgünü size faktörüne faturalar simdiki sonra From. Bir tel islem ile ayni gün fonlari teslim bazi faktörler, ama sadece gerçek su ki ücretler zaman sizin hesabiniza para almak için gereken miktari ile iliskili olacak farkinda olmak vardir. Örnegin, ayni gün tel islem siklikla mal olacak bir gecede ACH islem fazla.

Baska topic tamamini fon ile tutulmustu ne "rezerv hesap olarak bilinen's." Rezerv bir fatura miktari faktör o Müsterilerinizden ödeme alincaya kadar tutunmanin irade yüzdesidir. Faturalariniz ve faktör ödenmisse zamanlar ücretleri topladigi Bu rezerv miktari sonunda size geri yayimlanacaktir. Örnegin, sizin rezerv için düzenlenmektedir an 80 yüzde avans orani ve 20 yüzde si varsayalim. Let's ayrica faturalarinizi 30 gün içinde, üç yüzde indirimli ücreti haline çeviren ödendi söylüyorlar. üç oraninda indirimli ücret eksi ilk 20 yüzde dolayi size geri oldugu yüzde 17, esittir. Bazi faktörler otomatik yedek haftalik bültenleri olacak, bazi haftada bir ya da aylik. Sonra orada yedek buna özellikle onlarin istemci tarafindan talep olmadikça birakmiyorsun bazi faktörlerdir. zaman yedek geri mükemmel bir soruyu nasil Yakinda ek para erismek geri isine yatirim olabilir belirler çünkü bir faktör istemektir çikacak disari bulma.

Ayrica olup olmadigini sen bordro verilmesine vb Bazi faktörler ofis arkasi hizmeti ve bazi bir kismini yapacagiz bir faktör sadece saglik personel fatura faktoring veya tüm faturalandirmayla koleksiyonlari dahil ofis arkasi hizmeti tutamacini istiyorum düsünebilirsiniz sadece finansörlerden biridir görevi görecek. Adil adl sen finansmana ek tüm arkani ofis hizmetlerin yapmak isteklidir bir faktör seçerseniz hatirliyorum orada en begenmek ekstra ücretleri ekstra çalisma iliskili edilecektir. Tamamini fatura el ve toplama islemi üzerinde bir faktör böylece isinizi büyüyen diger alanlar üzerinde çalismalar odaklanabilirsiniz tercih edebilirsiniz. Yoksa süreç ve size in-house sirketin bordro yayinlanmaya devam ederken toplama ilaveten faturalarinizi posta bir faktör çalismak isteyebilirsiniz. Belki, kontrolünde Size en faturaya ve toplamak ve in-house kendi bordro yapmak devam eger hissederdin. Hangisi seçerseniz seçin, sizin için en uygun olan bir faktör orada olacak.

Mali raporlar müsteri ödemeleri ile ilgili erisiminiz varsa Son olarak, son sey bir faktör seçiminde aradigimiz gerektigidir. En faktörler müsterilerinizin ödemeler ayrintili hesabi tutmak. / Kendi bilgisi mutlaka sizinle paylasmak anlamina gelmez onun faktör bu raporlari çalisir diye. Bazi faktörler-posta veya salyangoz posta ve bazi faktörler e üzerinden haftalik / aylik raporlar ile gerçek zamanli raporlama saglayabilir saglayacaktir. Bu bir ödeme hesabiniza gönderilirse kisa sürede de, bunu online ve ayni ekranda size faktör gördügünü görüntüleyebilirsiniz demektir. bu raporlari erismek Having a iyi yol sen müsterilerinize dogru ögrenmek daha hakkinda içindir. Eger bir müsterinizin faturalarin 60 gün yaklasmakta oldugunu fark olmadigini ve bu ekstra gün için ücret ödemek zorunda istemiyorum Örnegin, bu müsteriyi koyabilirdik ve fatura erken ödeme çalisin. Ya da eger factoring sirketi koleksiyonlari kollari, ayni zamanda onlari koyabilirdik ve bunlarin söz konusu hesap sert kendi koleksiyonlari çalisma istegi. Hangisi yolu durum tamamen size kalmistir adrese ama seçmek ayrica akilda tutmak having seçenegi ilk etapta raporlari görüntülemesine o önemli birdir.

bütünüyle, bu makaleler çok aliskanliklar size saglik personel faktoring ihtiyaçlari için dogru faktör bulmaniza yardimci hitaben var. I Bu serinin basinda belirtilen Like, orada disari faktörler binlerce are her kendi avantajlari ve dezavantajlari ile. Bu yüzden son derece önemli, her faktör siz son kararinizi vermeden önce sundugu ne tüm kapsamli paket bakmak. The best sey ne saglik personel faturanin finansman açisindan lüzum ve en isinizi faydalanacak cevaplari için dinlemek sormak.

No comments:

Post a Comment