Finansal Tavsiye için Nose Through Paying?

I iyi Bir ücret veya komisyon via benim bagimsiz Mali Danismani paying Am?

Cevabi burada herhangi bir mali danismana yerine sadece Bagimsiz Finansal Danisman daha ilgilidir.

Orada çogu insanin gözlerindeki bir algi oldugunu aslinda finansal tavsiye onlar gerçekten o için özgür var için bir çek out ödememis varsa. Süphesiz hiç satin almis olacak en pahali ücretsiz ögle yemegi olacak. Okuyun.

Ben bir anda sok edici maliyeti ancak öncelikle ele alacagiz, onlar bir ücret eger bize FSA tek
Bu arada ki bir mali danisman yaklasim zaman düsünün, sen tavsiye bekliyoruz. bir mali danisman öneri '' için size bir finansal ürün satan yolu sadece tarafindan verilmektedir telafi Eger nasil iyi sizin için görünümünün bagimsizlik noktasindan olabilir.

Ben son çalisma üç ay analiz ve muhtemel müsterilerin ihtiyaç ve beklentileri yani sira risk yaklasik iki saatlik konusma, 38 müsterilerin yüzde inceledikten sonra herhangi bir sekil veya form bir ürün ihtiyaci yoktu bulundu.

Ilginçtir 41 olanlar aslinda onlara bir 'danismanlarindan' (hangi biridir tanimi: araciligiyla satilan olmustu bir politika durdurmak için gereken yüzde biri tavsiyeler verir; a fortune teller).

Bu hiçbir komisyon alacagini olarak en danismanlar ücretsiz olarak danismanlik veren olacagini durumda. Orada olacagini hayir yoludur.

Sonuç olarak motivasyonu ya bir ürün veya hatta 'yayik' one (varolan politika durdurmak ve a bir) yeni çok yüksektir baslatmak satmak.

Bu motivasyon yönü kapali kaplar ancak müsteriye de fiili maliyetler düsünün. Bir ücret bazli danismani genellikle bir uzman danisman onlar belirli bir alanda çok uzman yerine kültürlü olacak. Böylellikle danismani çok çabucak ziyade düzeltmek çözüm bulmak tamamini pazarin ederken bu verimsizlik için size sarj arastirma zorunda muktedir muhtemeldir As.

Ayrica,'s yakindan finansal ürünler gerçek maliyeti bakalim. I üç yönleri burada: Hayat sigortasi, yatirimlar ve ipotek bakacagiz.

Hayat sigortasi: Eger 40 yasindaki £ 50 aylik komisyon eklenmis, toplam yasam kapak £ 328.626 oldugu için kapak bazi yasam çikardi. onlar üzerinde üçüncü bir daha 444.428 £ olacagini bir ücret bagimsiz finansal danisman, toplam kapagi tabanli kullanilan olsaydi.

Yatirim: Eger bir banka veya mali danisman tipik maliyet üzerinden yukari ve komisyon ayarlamak için ücretleri dahil C10-11% olacak bir yatirim bono satin aldiysaniz. Büyük çogunlugu (99%) Gördüklerimden en yüksek komisyon ödüyor bir yatirim mektupluk, bir yatirim fakat en az vergi verimli ürünü satin alabilirsiniz.

sen bir birim güven veya ISA, ücreti up tipik set aldiysaniz bunlarin danismanlarindan 3% komisyon ödenir c5.25% vardir. Her iki durumda ücret danismani tabanli Çevrede bile size 3% ücret kurmak ücret yok önünüzde bulunan bedelleri olurdu, size tasarruf devasa vardir.

En kaliteli yatirim danismanlar neredeyse sifirdan (orada daima bir yatirim c0.3% bir yaratilmasi fiyattir) maliyet iyi ürünleri ve birim güvenir erisebilir.

Ayrica oldukça yaygin bir danisman için uygulama her bes yilda dönmek ve yaklasik () yayik bir ürünü tasimak ve böylece kendilerini kaçinilmaz bir sey ile gizli yapmacik olarak adlandirilan fazladan tahsisi (olacak bir uygulama için masraf yeni bir dizi ve komisyon olusturuyor kisaca FSA tarafindan) yasakladi.

Ipotek: Bugün, fiyatlari rekabetçi degildir ve degismeyen birçok bankanin ipotek danismanlarina komisyon ödemiyor. En iyi fiyatla genellikle müsteri bazilari bir mali müsavir araciligiyla belirli ipotek sunmuyoruz bankaya dogrudan giderek elde edilir. A ücret tabanli danismaninizin onun hizmeti için ve sarj olacagini basitçe iyi borç veren sizi dogrudan cekti.

No comments:

Post a Comment