Money Over Fighting

Eger yatakta karsiligi üzerinden savasan sonra üzmek sürdürmekteyiz ve bu için a süre süregelmektedir ve disari Bu durumun almak nasil sizin cevaplari gerekmez farkedebilirsiniz.

Kendiniz ve para sorunlari nedeniyle Sevgilinize sevmeme bulundugunuz konum için onlari suçlamak olabilir bulabilirsiniz

para ile kriz Suffering

Siz ve mate para kriz araciligiyla simdi bulunmaktadir çektikleri ve sen hissedebilirsiniz orada, hangi tüm ancak sizin harcama ve yasam aliskanliklarinizi degistirme
Plana Yapistirma

adl insanlar harcama veya tasarrufu ve onlar bazi insanlar planin yapismasini güçlük yoksa bir plan yok çünkü Çogu bosanma hakkinda para vardir.

Ne zaman gelir degisiklikler

Ne zaman is nedeniyle gelir degisiklik veya numarayi birçok kisi evlerini kaybetme tek nedeni bir saglik sorunu var, daha önceden bir plani olmasi gerekir.

senin demektir ötesinde Living

kendiniz demektir ötesinde yasayan bulursaniz ve her zaman borç ve sizin içinde gerçekle yüzlesmenin degil baskalarina sorumlu tutarak, ve seni gerçekten hissediyorum nasil bakmak daha seylere girmek çalisiyorsunuz.

Ne hissediyorsun gerek

Ne sen belki sadece geçici ve size ihtiyacim yok ve bunu olmadan yasayabiliriz fark olabilir onu satin almadan önce bir süre bekleyin eger ihtiyaci hissediyorum.

Ne göze alamaz

Ne olabilir ve sadece su anda simdi bak, çünkü belki sizin için ince bir çizgi göze alamaz.

hakkinizda ne kadar saat o öge veya ne para aileniz için satin aldiginizda önce iki kere düsünebilirler satin alabilirsiniz göze çalismak zorundaydilar düsünmeye olsaydi.

Ne deserve

Ettiginizde her gün çok çalismaniz ve size disari ve gitmek sen gerekmez para harcadiysaniz, size ve ailenizin acitmak are ve orada para harcama olmadan kendinizi ödüllendirin ebilmek diger birçok yolu vardir hak hissediyorum haftanin sonunda hissediyorum .

Nerede acil yedekleme nedir?

sensin daha sen ve aileniz için güvenli duyumsamak yardimci olabiliriz o yukariya kullanilmis sonra degistirebilirsiniz A yedekleme acil fon.

Acil fon ev ödemeler 1000-6 ay arasinda olabilir.

yeni para Making

Açtiginizda para zaten sonra için tesekkür diger yeni kaynaklardan yeni para yapmanz gerekecektir konusuldugu tek kaynaktan geliyor var.

yeni para Making adl sizin veya mate disari gitmek ve daha az ödeyebilirsiniz baska is almak size kullandiginizda veya neler baska bir çalisma türünü size kullanmayin are yapmak gerekebilir anlamina gelebilir.

sen dogru yönde disari sorunun almak odaklanarak olmadigindan Sonuç: karsiligi üzerinden Fighting sorununuzu çözmezse it uzatir.

No comments:

Post a Comment