Money Önemli Is - Ister You Agree Or Not

When I insanlara çoklu gelir akarsulari having bahsedenler, onlar niçin öylesine karsiligi fikirli sen söylüyorlar. gelir çoklu kaynaklardan olmasi kesinlikle önemli bir konu ve bilinen ihtiyaç anlasilmaktadir. Kaç kere Insana asagidaki seyler söylemek duymustum:

1. Para her sey degildir.

2. Siz memnun olmali ne olursa olsun para.

3. öylesine para minded olmayin.

4. Param hakkinda umursamiyorum.

5. Para önemli degil.

ve daha fazla sözcük.

Sey, düsüncelerini nedeniyle önemi i
karsiligi önemlidir çünkü senin basit gerçegi sabahleyin yukariya getting ve is gidiyor. I bireyler söyleyerek genelinde, "Hepsi hakkinda memnuniyeti ve degil para"'s gelmek. Eger hemen hosnutsuzlugunu gösterecektir sosyal hizmeti else yapiyorsun eger I tamamen katiliyorum. memnuniyeti önemlidir - Eger isveren ve sadece memnun çalisanlar ise edecek para vermek degil. Bazi insanlar karsiligi önemli adil çünkü onlar para kazanmak edemiyoruz veya onlar birisinin fazla para ile sansli oldugunu söylemek degildir söylüyorlar. Luck mali basarisinda rol yapiyor, o da yeterli asla kendini kapalidir. Hatta bazilari gitmek önde ve çok fazla para kötüdür söylüyorlar.

Money önemlidir - it ne iyi ne kötü. Bu onunla ne baglidir. Dünyada hayir özgür rides are, para daima çaba ve sert is ile Kazanilan bir etkisidir. Öylesine, yakin zaman sen bir firsat kazanmaya olsun gitmek önde ve baska gelir stream olusturun.

No comments:

Post a Comment