Bir Offshore Yargi olarak Hong Kong kullanma düsünüyorum

Bu ama zaman gizlilik onu en eksik gelir birkaç küçük özellikleri vergilendirme ilgili olabilecek bir yargi oldugunu.

Hong Kong sirketlerin One dezavantaji yillik mali tablolarin, hazir olmalidirlar denetlenmis ve Hükümete sunulan bu sirket Hong Kong ve hayir business did nedenle hayir vergiler borçludur kanitlamaktir. Tür ifadelerin Kurulusunu tarihinden 18 ay içinde sunulmalidir. Bu bizim görüsümüz daha dostça bir yetki bulunmasi için zemin oldugunu.

Bir dosya bu bilgileri rüzgar edecek
Yöneticiler ve Hissedarlar hem Hükümet ve Kamu kayitlarinda vardir dedik dikkat hissedarlari. Hayir gizlilik burada. Yoktur gereksinimi Hükümete için Beneficial Sahibi raporuna, eger adaylar ama kullanilmaktadir eger o biri olarak hissedar olmak istiyor sonra gizlilik pencereden disari gitmisse gerektigidir. No tasiyici paylasmak sirketleri burada.

Baska negatif bu sirket daha gideri gereksiz düsünmek Hong Kong bir Sekreter ikamet olmasi gerekir.

Orada Hong Kong hiçbir anonim tasiyici paylasmak sirketler are.

Bankacilik Hong Kong cesaret verici degil.

Amaciyla para aklama olasiligini azaltmak, Hong Kong Parasal Authority olup Yuan mevduat nakdi, yapilir veya diger para birimlerinin dönüsüm via kaydetmeye bankalar emretti. Öylesine onlar gözetliyorlar ve döviz akisinin iyi degil kayt.

Ayni zamanda birden fazla hesap ayni müsteri tarafindan açilan takip etmek ve finansal kurumlar çagirdi o gün döviz limit basina 20.000 Yuan çesitli hesaplar üzerinde islem yayarak ihlal degildir saglamak.

bu döviz limit Not hakkinda 2500,00 $ dolar oldukça küçük ve gizlilik istilaci oldugunu.

Hong Kong Karsilikli Adli Yardimlasma Antlasmalar oldugunu biri USA sag burada ile okumak:

[Http://hongkong.usconsulate.gov/ushk/treaties/1997/0415.pdf]

Hong Kong makamlari serbestçe müsteri kimlikler vb rapora finansal kurumlar siparis edebilirsiniz

Müsterek Mali Istihbarat Birimi yabanci hükümetlere serbestçe anlayis adl bilginin yalnizca izni için ek istekleri gerektirecektir delil olarak sorusturmalari degil kullanilacaktir ile bilgi çikartabilirsiniz. Bu sadece bürokrasi ve onaylanir. Bu bir gizlilik yargi olmamasini ve biz hiçbir avantajlari görmek Hong Kong kullanarak.

Daha fazla bilgi için: http://www.panamalaw.org

No comments:

Post a Comment