Finans 101, Sart Ögrenciler Finans incelenmesi için

Birçok kisi iyi çesitli konulara finans iliskin marifetliydik degildir. Onlar nerede bilgi almak yada bilgilerin nasil olduklari finansal düzelmesine toplamak kullanmak bilmek olmayabilir. sen maliyesi sizin bir finansal bilirkisinin hizmetler edinmelerine ögrenmek istiyorsaniz It önemlidir. Onlar Ögretmeniniz olabilir ve bunlari parayi temel hakkinda çok sey ögrenebilirdim. Maliye 101 yüksekliktedir ögrencilerin finans temmelleri hakkinda kesfetmenize yardimci olur kolej ögretilen.

sen kolej< bulunmayan Just çünkü Paranizi yönetmek nasil ek bilgi kazanç gerekmez anlamina gelmez. Önemli ufkunuzu özellikle para söz konusu oldugunda genisletmek etmektir. You siparis saglam mali kararlar için uygun gerçekleri olmasi gerekir.

Çogu kisi deneme yanilma yoluyla hakkinda karsiligi zor yolla ögrenirler. Sen dünyadan çevremizde ve en kere anlik haz kültürü yasiyor ögrenecek çok olsun. Burada ve simdi ne önemli ve yerinde en moda sey olmasi gerekir. Burasi çogumuz yanlis gidin ve adil durum daha komplike yapar kredi karti edinmektir.

Önemli oldugunu düsünüyorsaniz nasil bir bütçe olusturmak ve ona sopa anlamak oldugunu. Ayrica tavsiye senin demektir ki yasadiginiz içindedir. sizin kazanmak daha harcamayin. Baska ders maliyesi konusunda ögrenilecek kadar siz yapabilirsiniz kurtarmaktir. Her zaman bir çikis stratejisi var acil olmalidir Bu yolla. mali portföyü artirmak için mevcut finansal araçlarini kullanin.

No comments:

Post a Comment