Futures Trading Emtia Listeleri - Vadeli Emtia Çizelgeler Trading 4 farkli kullanilmis

Orada duvarda adil desenler daha gelecekte Grafiklerinize fazla. Onlar bir Sirketin basarisi hayati bir yönü olabilir. bu çizelgeleri Through, yatirimcilar gelecekte sonuç ve piyasadaki egilimleri tahmin edebilirim.

olan terimlerle grafikleri tanimlamak onlari dolu kullanamazsa eskiden farkindayiz emin olun.

çok bir fiyat grafigi temelde neyin geçerli isteyecegini ilk soru. Bu, aslinda zaman araliklarinda karsi komplo fiyatlarinin bir soy. Bu nedenle bir zaman serisi komplo de çagrilabilir<.

Biz futures commodity grafikler bahsediyorsun, y ekseninde ve fiyat degisiklikleri temsil edecegini x ekseni hangi degisiklikleri belirtilmedikçe oldugunuz zaman araliklarinda temsil edecegini.

Analistler, degisiklik ya da hisse istikrar izlemek için bu çizelgeleri kullanin ve yatirimcilar bunlari kullanan pazarinda gelecek trendleri tahmin etmek. Bunlar ticaret yollarina kadar oldugunuzu hisse yatirim isteyen, hayati araçlari olarak kanitlamak oldugunu ve tüccarlar analistler kiralama göreceksiniz nedenle pek bir zamandir.

ticaret sanayide Kullanilan çizelgeleri olan 4 farkli türü vardir:

a. Line Charts,

. Bar Charts,

c. Mum Grafikleri Stick

d. Point ve Sekil Çizelgeler.

1. Line Listeleri - çizgi grafikleri genellikle yapmak için basit, ve de yorumlamak. Onlar Daha önce de belirttigimiz gibi, diger eksen üzerinde bir zaman dilimi içinde hisse fiyat noktalari baglanarak yapilir. Fiyat noktalari normalde hisse senedi fiyatlari kapanis seçilir. it analizine ve üniformite verir beri onlarin yargilama etkileyecek dalgalanmalar izin vermez Yatirimcilar kapanis fiyati öncelik için egilimindedir.

2. Bar Çizelgeler - Onlar yükselisi ve stok fiyatlarindaki düsmek tasvir kullanilir yüksek ve düsük çizgileri bir dizi are. Onlar okumayi hafiflemek, ve onlar are renk kodlu, onlari çok yani etkili yapim.

3. Samdan Chart - Bu ilk Japonya'da önce yillik bir basarili ipek tüccar yüzlerce tarafindan kullanilmistir. Bir günlük olarak, yapilan veya gün içi fiyat hatta haftalik olarak kullanarak, uzun vadeli.

4. Point Ve Sekil Chart - This katiksiz tabanli fiyattir biri ve degil zaman dayanir. Karsin diger grafikler olarak eksen mevcut x, verilmezse önemi.

sen kullanabilir grafigin Her türlü ve kendi düzyazi ve cons sahiptir orada çesitliligi bir sürü yani dan seçmektir. So Grafigin ayni tür adresinin sonuca ulasmak tarihinde baskalarina zamandan tasarruf tasimak çalýþmayýn. Eger emrinde grafiklerin en az üç veya dört sürümleri oldugundan emin olun.

No comments:

Post a Comment