Müsterek Loan Uygulama Ipuçlari

Eger bir partneriniz ya da aile üyesi ile yasayan iseniz ve biraz paraya ihtiyacim var ama anlami yok, o zaman senin hakkinda ortak bir kredi için basvuruda düsünmelisiniz. Ortak krediler ve ortagi veya aile üyesi size yardimci olabilir hem de daha fazla para ellerine almak tek tek, geri ödeme yükü paylasan ederken olabilir daha. sen eklem kredileri hakkinda daha fazla bilmek ve onlari nasil basvurmak istiyorsaniz, sonra buradan yardimci olabilir bazi yararli bilgidir.

Kiminle ortak kredi ala
Ortak kredi kullanilabilir iliski her türlü degil, aslinda belirli ortakliklar sinirlidir. Evli çiftler en sik görülen eklem kredi basvuru, her ne kadar uygun degildir çiftler evli bulunmaktadir. Bazi sirketler, ama nisan sirasinda uygulamalari saglayacak kredi evlilik sonrasina kadar verilmeyecektir. Kabul edilen bir ebeveyn ve çocuk uygulamalari vardir. bazi kredi sirketleri ayrica iki kardesin, tüm diger sibling ve aile iliskileri düsünün karsin genellikle kabul edilmez.

fazla para Getting

Ana nedeni ortaklasa bir kredi basvurusunda nakit bir büyük tutardan sen muktedir kendi basiniza basvurmustunuz eger olabilir elde etmektir. Evli çiftler ya da ebeveynler ve çocuklar daha büyük bir kredi için disari alinmasi gereken izin vermek için hem gelir içerebilir. Eger benzer bir maas varsa, o zaman genellikle tutari ödünç çift olabilir.

Esitsiz kazanç

ortak kredi için Basvurmak sen anlamina gelmez ikisi mükemmel maaslari olmalidir. biriniz bile ama maas bulunmamis yari zamanli is veya diger isten para earnt bu ikiniz de daha para almak yardimci olabilir. Olarak hem kazanç ve geri ödeme onu Ilgilerinizi olacak katki ortaklasa uygulamak yapabilirsiniz are uzun.

Her ikisi de sorumlu

Eger kredi yararlanir alacak ikisinin, önemli oldugunu düsünüyorsaniz da hem kredinin geri ödeme sorumludur hatirlamak olmasina ragmen. Bile Evliyseniz ve yukariya split eger miktarini hala ödünç her ikisi sizin tarafindan geri ödenecek gerekecektir borçlu. Tabii ki normal bir kredi daha varsayilan daha fazla risk, gereken içinizden biri, çünkü o zaman diger ve güncel tutmak için her iki varsayilan sona erecek çok mümkün olmayabilir ödemeleri duragi. Bu olsaniz bile borç sorunu sorumlu tutulamaz zarar gördü kredi geçmisi olan risk demektir. Bu kesinlikle geri kredi ödeme göze emin olsaniz bile, hiçbir diger basvuru daha uzun yasiyor olun.

Kimler eklem krediler almalisin?

en evli çiftler ortak kredi için basvuramazlar olsalar sag herkes için degildir. biriniz Eger kötü kredi geçmisi var veya anlamli diger, ortak kredi sizin için dogru seçim olmayabilir az kazanir. Ayrica çalisin ve adl götürecegim herhangi müsterek kredi disari ikiniz yararlanacaktir emin olun. Bu para hem parasi anlamina gelmez Sadece daha fazla para alabilirsiniz çünkü. Her zaman her iki yardimci olacak bir sey fonuna ortak kredi kullanimi, böylece size kredinin en alabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment