Kredili Mevduat Banka Karti Ödeme Away Amerika Bankasi tarafindan Taken

9 Subat'ta sürpriz hareketle, Bank of America hepsi müsteriler için Kredili Mevduat banka karti ödemem ücreti elimine edilecektir bir kamu açiklamada. Bu hamle, 1 Temmuz sonrasi Kredili Mevduat ücretleri sarj itibaren bankalar engeller Yeni Federal Rezerv iktidar karsi önleyici saldiri bir tür olarak görülebilir.

Bank of America tarafindan Bu hamle yanar New Federal Rezerv iktidardaki disari geldi. Iktidar, bankalarin hesap sahiplerinin Kredili Mevduat ücretleri ile her iki banka karti alisve
Bank of America duygusunu bu arkasinda ki de islemleri üzerinden gitmek için izin vermiyor tarafindan Kredili Mevduat ücretleri neden olan davranislari ortadan kaldirmak görülmektedir. bir kisinin onlarin hesabidir ne, islem araciligiyla gitmeyecek daha düseriz cekti Ödeme yapmak çalisirsa. Yeni politika Haziran'da 19 yeni müsteriler için baslayacak ve bazen erken Agustos mevcut müsterileri için.

Bu tüketiciler için dahili mücadele isiga getiriyor; Ya sorunu banka hesabiniza (ile bir süphesiz internete tam erisim BlackBerries ve iPhones of bugünün dünyasinda ile yapmak zor degildir bilmek) veya farkli bankamatik karti tasimak çevrede , kredi karti veya nakit durumunda bir ödeme araciligiyla gitmez. bu yenilgi bir bankamatik karti amaci veya basitçe para harcayan daha sorumlu hale ve sorumlu harcama tesvik ederek kartin orijinal amaci korumak does mu?

No comments:

Post a Comment