Potansiyel Iflas Big Screen Hits - Sinking MGM More Time Tremendous Borç Çözmek Için Gets

Mach 31, zamanlar major film stüdyo, MGM, On simdi, su zorlukla yukarida basini ile savasim alti hafta onlarin off onlarin muazzam borç ödemek bir bonus kazandi; ve düsünün dahil seçenekleri New York Times göre vermek planliyor bazi kredi birine kontrolü, bazi majör teklifleriniz (Time Warner ve Len Blavatnik) potansiyel devralma yanisira oldukça olasilikla iflas için, dosyalama.

MGM gerek film ve televizyon kütüphanelerden gibi geçen yilin, MGM neredeyse $ 3700000000 borcundaki kabaca $ 5000<00000 yilda almaya kullanilan ragmen. Faiz ödemeleri tekbasina, toplam $ 250.000.000 yilda. Ve ülkenin yakin durgunluk ile MGM geliri hit olmustur hard-onlar artik dagitmak olarak birçok yeni filmleri onlar geçmiste ve gibi halen Hot Tub Time Machine "konulu (hangi o haftasonu açilis's 14.020.502 $ sakasiz bankacilik are) ve James Bond serisinin 23 taksit, gelirlerinde getirmek. Ama daha fazla kisi bugün, 12 $ bir film bileti önlemek için seçerek, ve yerine, kira DVD ve evde kalmak, gise gelirleri yalniz MGM tasarruf edebildi (sürece Avatar bir devami açiklamasi olmayacak!).

Stüdyo bugünkü is modeli ile varolmaya devam edebiliriz Geçen yil, MGM CEO'su Stephen Cooper, sirketin uzun vadeli borç yeniden yapilandirilmasi amaciyla kredi ikna etmeye çalisti. Kredi Ancak reddetti ve yerine, CEO bir satis çagirdi tek yolu tamamen onlarin yatirim yeniden oldu. Sonunda, Cooper açik artirmaya bloktaki, iyi potansiyel alicilar ve satilik varliklarin genel degerinden faiz degerlendirmektir MGM yerlestirilir.

Back 2004, Sony, Comcast ve üç özel hisse sirketinin $ 4800000000 için bir borçlu satinalim içinde MGM satin yilinda onunla stüdyoya sol büyük borçlari-simdi 14 May 2010 nedeniyle. Skadden, Arps, Slate, Meagher & Floam ve Los Angeles tabanli, iflas team, Klee, Tuchin, Bogdanoff & Stern ve MGM danismanlik are uzantisi elde etmek yardimli var.

Baslarinda geçen yil MGM's denetçi rota tr was stüdyo önerilen onun borç sorumluluklarini toplantiya. Fiimdi bir Fasil 11 iflas dosyalama of yapamaz eger onun genisletilmis borç tarihler karsilayacak potansiyel, yüz.

No comments:

Post a Comment