7 Güzel Neden bir Pozitif Nakit Akis pozisyon Into Your Way Factor için

Factoring nakit için faturalari satis ziyade, 60 veya 90 gün Müsterilerinizden ödeme için 30 bekliyor. Kurumsal, Federal, Eyalet, Sehir veya Utility Firmalarin Factoring sirketleri faktör faturalar. Çok az faktoring sirketleri, tüketici faktoring anlastim. Bunun için perakendeciler Kredi Karti Alacaklar metodolojisi kullaniyorsunuz. Ve hatta az Faktoring Sirketleri faktör Devlet sözlesmeleri.

Faktörüne Yedi Büyük Mali Nedenleri:

1. Faktoring artar Nakit Akim artan ya da borç eklemeden.

<2. Faktoring islemi hizli ve kolay hak etmektir. Kredi ne senin sirketleri kredi bir konudur. Finans Company sadece YOUR istemcinizin kredi ilgileniyor.

3. Farkli sirketler faktör faturalara farkli prosedürler kullanin. isinizi sag içine büyük daha sofistike sirketler tel paralar hesabinizi kontrol ve sen kredi bir fatura satiri gibi fonlari kullanabilirsiniz.

4. bir kredi veya bir sorumluluk degildir isiniz için sermaye eklemek, faktoring saglayan benzersiz bir mali hiledir.

5. ve isinizi tutarli bir haftalik nakit akisi ile kendiniz saglayin daha az stres ve daha iyi bir planlama için izin vermek.

6. büyük Faktoring Sirketleri çogu Profesyonel Alacak Hesaplari Yönetimi saglar. Bu da ayni zamanda yeni ve potansiyel müsteriler için bir tarama hizmeti toplama hizmetleri saglamak anlamina gelir. Sonuçta onlar sizin hukuken 60 gün geç faturalar paying bir geçmise sahiptir bir sirket karistirmak ile olmak istemezdiniz. Zaman harcamak için ne de bir mutemet faturalar kovalamak zorunda degildir, bütün bunlar sizin için yapilir.

7. Tüm ücretler faktoring iliskilendirilmis vergi düsülebilir vardir. Bu Federal Hükümet uzakliklar maliyetini size faturalar faktör için demektir. Ücretler faturalarinizi, toplam tutari dayanmaktadir ne kadar fatura ve ayrintilara müsteri çevreleyen ödenir önce. Ne olursa olsun ücret, onlar makul olup olmadigini, sadece hatirliyorum, onlar vergi muafiyet var!

Faktoring Tarihi

Faktoring yüzyillar boyunca uygulanmamistir. Fenikeliler yaptigi gibi Romalilar indirimli senet satildi. Kelime "faktör" Latin gelmektedir, Roma'nin dili. It "yapmak veya" yapmak demektir. " Amerika'ya The Pilgrims yolculuklar bir Factor fonlarin yolculugun için ödemek saglanan avanslari tarafindan finanse edilmistir. The Pilgrims Amerika kazanç ile paranin geri ödenmesi. bu gün Factoring Avrupa'da oysaki birçok Amerikan is erkekler duymadim hiç oldukça ortak is uygulamadir. Bu yil yalniz isletmeler binlerce hesaplari alacaklardaki milyarlarca dolar Factor ecek ve onlar kâr, büyüme için bunu yapiyor ve bazi durumlarda onlarin çok sagkalim.

No comments:

Post a Comment