Jobs Sigorta Sirketlerinde

Jobs sigorta sirketlerde Hindistan'da tüm finans profesyonellerinin için kazançli seçenekleridir. yillik ve özel sirketler, Isler Hindistan'da girisini basina 15-20 oraninda büyüme orani daha zorlu hale gelmistir grubu. çekici maas paketini yakisikli tesvikler ve istikrarli kariyer büyüme Hindistan'daki sigorta sirketleri çogu tarafindan sunulur dahil tesislerin A host. sigortacilik sektöründe iyi bir is için de ona is piyasasinda bir kenar verecektir yönetimi kursuna devam edebilirsiniz gitmek
Sigorta yönetimi kurslari ülkedeki birkaç taninmis enstitüleri tarafindan ögrencilerin sektörün açik bir fikre alabilirsiniz böylece ve derslerin tamamlandiktan sonra herhangi sigorta sirkette iyi pozisyonlar grab asil meseleye gelmek sigorta sektörüyle ilgili kapagi sundu. Herkes mezun olduktan sonra bir sigorta ders seçebilirler. Hindistan kurallari kabul testinde Bazi sigorta yönetimi enstitüleri diger bazi enstitüleri CAT ve MAT giris testler araciligiyla ders için ögrenciler seçerken. Working profesyonelleri ayrica sigorta yönetim programlariniz için birçok enstitüleri olarak ayrica yazisma ve yari zamanli kurslari seçebilirler.

Oldugunc sigorta sirketlerde isleri hem ulusal uluslararasi sigorta sirketleri is piyasasinda iktidardaki are ilgilenecegiz. Bazi Hindistan'daki sigortacilik sektöründe büyük isimlerin Bajaj Allianz Hayat Sigortasi Company Limited, Birla Paz. Hayat Sigortasi Company Limited, HDFC Standard Hayat Sigortasi Company Limited, Max New York Life Insurance Company Limited, Tata AIG Hayat Sigortasi Company Limited, Aviva Life katmak Insurance Company Limited, SBI Life Insurance Company Limited ve çok daha fazlasi.

Anyone planlama sigorta sektöründe onun kariyer yapmak birkaç pozisyonlar için uygulayabilirsiniz. Bazi pozisyonlar hangi sigorta sirketleri için özellikle insanlar ise asagidaki gibidir:

. Sigorta Danisman: Hindistan'daki Birçok sigorta sirketleri sigorta danismanlar olarak yetenekli profesyonelleri kiralamak. bir sigorta danisman is bir sirketin tüm sigortalilarin hizmet etmektir. Bir sigorta danisman onlar için olasi en iyi planlari seçmenize poliçe yardimci sorumlu çesitli riskleri anlamak poliçe etkinlestirdikten ve dogru yolu riskini kaçinmak ögrenmek.

. Sigorta Associate: A finans profesyonel sigorta jobs ilgilenen ayrica sigorta iliskilendirmek konumunu için uygulayabilirsiniz. Genellikle, bir sigorta ortagi satis hedefine ulasmaya sorumlu yaratma ve müsterileri ile iliski saglamak, çesitli tanitim programlari uygulanmasi, sadece birkaç isim etmektir.

. Back Office Destek: Herhangi commerce lisansüstü sigortacilik sektöründe onun kariyer basa ofis destegi konumunu seçebilirler istekli. bir arka ofis destek olarak bir profesyonel çalisma çesitli sorumluluklari yüklenmek zorundadir. O müsterilerinin tüm hizmet ilgili sorgular katilmakla ilgili makama, yardimci log ve digerleri anindaki ekipleri MIS raporu göndermek sahiptir.

. Satis Gelistirme Müdürü: Herhangi bir sigorta sirketinin Satis gelistirme müdürü pozisyon finans profesyonelleri için büyük bir mükâfat vardir. Sorumluluklari pozisyonuna ekli sigorta ajanlar belirleyerek ve onlari ise, takim performansini incelerken, ekibine, egitim saglayarak hedef ayarini ekibine ve daha birçok verimliligini iyilestirilmesi içerir.

No comments:

Post a Comment