CFA Yeterlilikler

profesyonel Sertifikalandirma ile An bireysel inanilirligi ve organizasyona uzmanlik getiriyor. Ama sen daha yakindan bakmak, bu bir fatura bireysel masaya birden fazla yetkilerin bir paket getiriyor görürsünüz. Bunlar yeterlilikler önemli yetenegi açisindan konusu isin yani sira organizasyona uzun vadeli yarar are. Birçok kez, profesyonel sertifikasyon hem ifade ve kurulusunuz yetkilerin ima getiriyor. size programi araciligiyla senin parlak gönderirken düsünüyorsaniz özel atanarak veya daha in
CFA atama cinsinden ifade yeterliklere Önce edelim bak. Ifade yetkinlikleri o adl biz sertifikasyon müfredat ve sürecinde kapsanmistir bilirler. Bunlar belirlemek kolay ancak hala iyi fikir hem teknik ve yumusak beceri yetkinlikleri onlari disari almaya's. Açikçasi CFA program bilgi ve çesitli pazarlardan ve finansal araçlarin uygulama dahil teknik yetkinlikleri, listesini sahiptir. Peki diger yetkileri programa ifade ve nasil olabilir bu uyum için örgüt ile?

Biri CFA programindaki daha bariz "yumusak" yetkinlik gruplarinin etik ve etik davranis iliskilidir. cari mali durum Given, yüksek etigi kesinlikle Kurulusunuz ve gelecekteki yararli olacak. CFA programinda, adaylarin yetenegi kendi çikarlari üzerinden bütünlügünü yere dayali degerlendirilir. Bu yetkinlik besbelli bugünün ortamda hangi birçok mali profesyoneller bütünlügünü üzerinden kendinden faiz nedeniyle düsmüs büyük bir etkisi sahiptir. CFA programi diger etik yetkileri arasinda iyilesme ve aday ya da charterholder profesyonel ayakta bakim, egitim, ag üzerinden ve uygun karar verme vardir.

mesleki yeterlilik ilgili olarak, CFA program duty ifade ayrica a anahtar özniteligi, etik için önem yaninda. Program her charterholder yani sira kendi isverenlere görevi kendi istemciye bir görevi var vurguluyor. Bu görev Dogru seçimler yapmaktan içine, profesyonellik sürdürülmesi, uzanir ve tutarak etik yönünden board yukarida her eylem. etik ve duty arasinda CFA programin ifade yumusak yetkinlikleri oldukça güçlü.

bireyin üç seviyeden geçerken ve CFA charterholder olur, o veya o CFA Institute üyeligi için uygulayabilirsiniz Once. üyelik gereksinimleri neredeyse program giris için gereksinimleri olarak güçlü, ve oyuna mesleki yeterlilik bir seviye getirmek. ile her yerel toplum farkli gereksinimler olabilir baslamak için. Ama bu üst, bir kisi CFA atama alindiktan sonra iki sponsorlar, biri zaten üye ve olmalidir üyelik giren baska kim bir danisman oldugunu. sponsorlar Açikçasi gereksinimi CFA charterholders mesleki ve etik yetkinlik baska görünüme saglayacaktir. Ayrica, prospektif üye degerlendirilmesi ve finansal verilerin uygulamasinda günlük olarak, yer almalidir özellikle menkul ve yatirimlar ilgili. Potansiyel üye ayni zamanda etkili ve bu tür faaliyetlere nezaret gerekir da bu etkinligi ögretti olabilir. Ayrica, müstakbel üye zamaninin en az% 50 yatirim karari ve bu kararlari ile katma deger yaratilmasi yapim tahsis edilmelidir. Bu sadece teknik yetkinlikler degil, ayni zamanda liderlik ve yöneticilik yetkinlikleri vardir.

's biz CFA programdan ima ebilmek yeterliklere bakalim. Öncelikle, program kendinden tempolu, aday için final son tarih olarak yalnizca sinav zamanlamasini ile. egitim ve gelistirme uzmanlari Bildiginiz gibi, herhangi bir kendi kendine ögreten program yetiskin ögrenici belirli bir tip, sürücü ve hirs sonuna kadar proje görmek olan birini alir. Ayrica, kisinin muhtemelen artilar ve oldukça agir zamanla program giren eksilerini tartilir olacak o karar programina girmek için yapar. Bu kendi basina analiz ve karar beceri verme yüksek düzeyde gösterir. A self tempolu ögrenen ayrica siparis çalismanin bir kursa tamamlamak için özgüvenlerini ve odak yüksek düzeyde sahip olmalisiniz. CFA programin durumda, çalisma gruplari ve yardim mevcuttur; it belirlemede durumunda gecerlidir süre bu kaynaklari gitmek geldi's. baska deyisle, öz tempolu ögrenen ama self güvenilmesi kullanabilmeniz gerekir ayrica kendinden yeterince zaman uzanmak zamani gerçeklestirmek unutmayin. bu degil mi alanda büyük bir kombinasyon?

CFA müfredat Alptekin'in, biz teknik ve mali dirayet rutin, test edilip taksonomisi ögrenme çoklu düzeylerinde bakin. Bu bir aday yetenegini olanlar seviyeleri yoluyla bilgiye tasimak zorunda gerektirecektir. Örnegin, less-disiplinli yetiskin ögrenen yeterince "tarafindan almak ama o çalismanin seyrinde elde have bilgi sentezlerler yetmiyor ögrenmek olabilir. Bu muhtemelen CFA program açisindan çalismak olmazdi. CFA müfredati analiz ve bilginin sentez ile kombine Devletinin para ayrica liderlik ve teknik karar verme beceri sahip aday gerektirecektir. Tüm bu üstünde tepe bu yetkinlikleri forward kurulusunuzun sürücünün kararlar vermesine potansiyel CFA charterholder hazirlayacaktir.

Açikça CFA designation potansiyel charterholders olan yetkinlikleri testleri. CFA size o yetkinlikleri ecek gelmek ile çünkü Ve, organizasyona faydalari etkileyici edilecektir.

bizim son tartisma, biz CFA designation vasil ve genel faydalarin örgütsel düzeyinde bakacagiz.

No comments:

Post a Comment