Bankacilik Enstrüman ve Hard Asset Lending Programlari Work Nasil

Borç verme programlari ya finansal araçlarin (BGS, MTNs, hüner gösterisi yapiyor, CMOS, Sigorta Sargilar, Hazine Notlar, Borsa Portfolyolar ve diger finansal varliklar) veya sabit varliklar (Zümrüt, yakut, elmas, altin, gümüs, bakir izotoplar ile müsterilerine yardimci olmak, gelistirilen iridyum, altin tozu, gayrimenkul ve diger varliklarin) acil nakit yüksek getiri saglayan kisa vadeli yatirimlar içine oldukça donmus, uzun vadeli varlik açmak için.

Tek gerçek gereklilik, varlik ve lien-the
En program krediler elli milyon (50,000,000.00) ila elli milyar (50,000,000,000.00) ve bir (1) yil bu süreç genellikle sade ve düz ön, ve hepimis best of birçok kredi özel kullanim beri fonuna çabuk süreyle are menzil fonlari.

Ilk, istemci genellikle (MOU) ayrintilarini veren borç verme sürecinin Mutabakat alacaksiniz. , Istemci tüm ilgili ve gerekli dokümantasyon sahiplik, dogrulama ve deger birlikte ilk Düzeltilmesi için validating saglar kabul edilebilir Eger MOU imzaladi. Ek belgeler, bu nedenle tüm borç veren kisi, tedavi için lütfen gerekli olabilecek bir zaman olup-of-the-özünü aciliyet. aktif kalitesi gözden geçirilmesi üzerine, Ikraz Anlasmasi istemciye inceleme ve tamamlanmasi için sunulmustur. Kredi inceleme süresi yaklasik 30 gün toplam kredi islem süresi yaklasik 3-5 (3-5) is günü fon kadar bir gün.

Enstrüman Genel Süreci: Eger onaylanan genellikle enstrüman satin edilecektir ve, tutulan veya tutttun ve bloke, bir (1) yilin süreyle Lender's yararina. Istemci Repo anlasma Fully islem was gününde onun Tam Fuar Market Fiyat at "Repo" enstrümanin seçenegi sahiptir. Cihaz üzerindeki blok aldiktan sonra, borç veren tel bankaya kredi gelirleri transfer olacaktir. cihazin kalitesine bagli olarak, seksen yüzde (60% 80 altmisa nominal degerinin ortalamalari karsi pesin), ancak yedi buçuk yüzde (% 87.5) daha büyük krediler kadar 50B seksen kadar yüksek olabilir.

Hard Asset Genel Process: Eger onaylanan genellikle istemci onlarin spesifik varlik için varlik borç verme (HSBC tercih edilir) iki sahislara hos oldugunu anlayan bir top rated American veya Bati Avrupa banka seçer. Banka sonra yaratacaktir a Line Kredisinin veya SBLC elli yüzde (50%) varliklari simdiki degerlendirilebilecek degerinin için. Bankanin varliklari bankaya aktarilacak veya holding emanetçi onlar Anda teslim are kalir - bu Istemci's bankanin yalnizca tercihi olmasini gerektirebilir. LC / SBLC Istemcileri içinde Lender lehine ad kaleme edilecektir. LC / SBLC aldiktan üzerine, Lender bankaya bir tel transferiniz ile LC / SBLC miktari mirror olacaktir.

Anahtar sey zaman banka, gelen tel için varlik sunmak hatirlamak. bir LOC banka kalir engellenmis fonlarla Yansitilmis inbound tel havalesi tetikleyerek olusturarak 50% The banka kazanimlar bir varlik LTV. A bankacilar gerçek rüya - bir risk kredi!

bu hizmeti istemcileri için bir ivedi bir tutumla olarak kisa vadeli yüksek yielding programlarina sert varliklar yere was mahluk beri kredi çogunlugu - degilse tüm tercih - kredinin gelirleri yatirimlari harcanacak. en çok borç tutarinin% 20 olmak kadar bekleyin böylece Ancak, bir istemcinin hemen sermaye gereksinimi olabilir, anlamak istemciye% 80 veya daha fazla yatirim adanmis dagildilar.

varlik ve kredi miktari bagli yüzde yirmisinden (12,5-20%) için Lender basit faizlerin oniki dan ortalama ve yarim yüzde. 50 milyon asgari ve 50B maksimum ne kadar yüksekse kredi miktari, düsük faiz orani. Prensip ilgiyle tek ödeme içinde oniki aylik ödünç süresi sonunda geri ödemesi oldugunu.

Bu kredi programi müsteriler birkaç gün içindeki duragan varlik karsi ise onlar da ayni anda yüksek verim yatirim programlarini koordine nakit ulasmaniza olanak saglar. Krediyle incelemesi ve ticaret uygunluk süreci Yaklasik 10 gün hem islemleri için bir eszamanli kapanis sürebilir.

Iste tipik bir kredi senaryo: Cari degerlendirilebilecek varlik degeri 1000000000 $ (Bir milyar), LC / SBLC Lender 500.000.000, Lender teller lehine banka 500.000.000 olusturulan varlik degeri 500.000.000,% 50, Müsteri fonlar 100.000.000% 20'sine kadar izin verilir's yatirim 400.000.000 için Nakit.

sen veya istemci enstrümanlar veya sabit varliklari o ve lien-güçlü atanabilir are, ödünç program bu tip yardim size bol döndürür güvenli, yüksekögretim yielding kisa vadeli programlari, yerlestirilebilir sagliyor olabilir karsi ödünç vermek sahipse hazir.

No comments:

Post a Comment