Olmayan Karlari için Vakfi Destek Bulma

ABD'nin kurulus ve kurumsal vererek toplam yardim kuruluslarina (kaynak: GivingUSA Vakfi'na veren) yaklasik 15-20 oraninda temsil eder. Süre hayir sen vakif destegi ile kurulusunuz için yükseltilebilir para miras hediyeler-önemli miktarda içeriyorsa kisi-yaklasik olarak% 80 gelir vererek çogunlugu. Iste bazi stratejiler aramaniza yardimci olacak:

1. Know Nerede Look

2. Arastirma Beklentiler iyice

3. Stick senin Misyon ve önceliklendirmek

4. Rehberin izleyin

5. Yetistirmek Iliski
<
Know Where Look

sen vakif destek bulma kül olusum yeniyseniz, yalniz degilsiniz! Organizasyonlar Vakfi Merkezi ve Chronicle Hayirseverlik gibi nokta kaynaklarimizin bir ton var senin dogru yönde. Vakfi Center Kullaniciyla cografi konumu ve ilgi alanina tarafindan sag umutlari aramak için dostça arama motoru ulusun üst vakiflarin an online dizininde bilgisayarlar; onlar da veritabani nasil kullanilacagi ücretsiz egitilmektedirler.

size benzer is yapmak örgütlerin Faaliyet Raporlari at Ayrica bakmak; onlarin websites genellikle liste vakif giving üzerinde birçok post elektronik bir sürümü. Bu sizin çalisma ile kanitlanmis bir uyum vardir kurumlari bulmak için muazzam bir kaynak olabilir. bu kaynaklari kullanin ve arastirma potansiyeli umutlari bir listesini yapin.

Arastirma Beklentiler iyice

Geçenlerde 150 + vakif ve kuruluslarin bir listesini ben çesitli tavsiyeler derlenen geçti. görev biraz yildirici iken, I bazi degerli dersler; arastirma senin umutlari iyice ve notlar almak! Basitçe "no" bir adinin yanindaki koyarak yeterli degildir. Zaman Bu temel, "gibi birkaç bilgi eklemek için zaman ayirin sadece California ve Washington hizmet vermektedir ... biz sadece Texas çalisir." projenize veya misyonuna bir sigdirmak olabilir olanlar için birlikte finansörlerden biridir's giving kapasitesi, top öncelik alanlari gibi sorulara yanit her vakif için ve tarihler bir umudu çalisma sayfasi koydum. (Biz geri bunlar çalisma sayfalarina sonradan gelecegiz!) Ne zaman listenizi belge kesin bir hayir fit-bu listeye yararsiz size simdi gelebilir sirasinda olanlar ile yapilir, bu kurulusunuz için önemli arastirmadir. yolun an hevesli board üyesi No Fit Vakfi öneriyor Alti ay asagi yapabilirsiniz referans listenizi ve kendinizi kaydetmek arastirma yinelenen 5-10 dakika.

Stick senin Misyon & önceliklendirmek

ayrintili senin umudu çalisma sayfalari bakmak biri atin. Önemli olan bu asamada siki olmasi ve misyonuna Degnegin. temel öncelik alanlari hakkinda net degerli zaman ve organizasyon kaynaklari proje yapmaya çalisiyorum heba etmeyin Eger uygun görünmektedir. Projeniz degerinde fon, ama herkesin bu fon istiyor anlamina gelmez. sag umutlari üzerinde senin zaman harcayin!

Ardindan, umutlari önceliklendirmek anahtardir. Önce hangi temeller senin çalisma sayfasinda görmek bakmak çabucak yaklastiginizda tarihler var. Bunlardan hangi ileriye üzerinde hareket etmeliyim? Ne kadar potansiyel finansman mevcuttur ve hangi proje ile en iyi maç oldu? Sonra, Büyük Fit Vakfi aramak bir dizi tarih yok. biri en önemli öncelikleri olarak bu kursun koyun ve kendinizi sunulmasi için bir tarih belirleyin. Nihayet, senin para toplama takvimdeki kalan götürür zamanlayin. bir umudu var öylesine program kadrosuyla tanismak zaman ve irtibatta temeli kisiyle olsun 8-9 aylarca takviminizdeki 11 ay içinde termin, takvimi animsatici varsa.

Rehberin izleyin

Bu vakif fon-yetistirme altin kuralidir! içini disini Know senin finansörlerden biridir's yönergelere. Hakkinizda kurulusunuz önemli bir katki onlari için sormak o kadar kolay mümkün gönderinizle inceledikten ile tahsil edilecektir kisi (ler) için olarak olun. onlar, bitti gitme bir sayfa siniri belirlerseniz; onlar sorulariniz için belirli bir sirayla yanitlanmak üzere, cut dont ve baska vakif Uygulama sadece çünkü finanse got önerisi yapistirin sorarsan. Kaynas yönergelerimize!

Simdi, ne bir Büyük Fit Vakfi bulmak ama eger onlar istenmeyen önerileri kabul etmiyoruz diyor? pes etmeyin. Birçok vakiflar ama demek bu hala siklikla Istekleri (LOI) bir Letter kabul edecektir. Bu siklikla temel, senin, proje açiklayan bir giris gönderebilir ve nasil onlarin misyonu ile hizalar bir 1-3 sayfa belgedir. mektubunuzu çerçeve nasil için model olarak vakfin kendi yönergelere kullanin. Sen, çok açik, özlü, var olmak ve çekici sayfalarin sadece bir çift davanizi yapmak zorundasiniz.

Yetistirmek Iliski

vakiflar dostluk tipki bireysel donörlerin cultivating kadar önemlidir. vakiflar güz altinda do iken "kurumsal" giving, hala insanlar tarafindan ve kosmak are nihayetinde insanlar-the hibeler yönetici veya direktörü-karar projenizin fonuna yapim olmasidir. Insaat temelinde iletisim kisiyle bir iliski kesinlikle çok önemlidir. bir büyük organizasyon, belki bir program asistani veya subay arayin varsa. Bu insanlar siklikla gatekeeperlar, böylece dogru kisi asagi izlemenize yardimci olacak telefonla kisisel bir baglanti yapiyoruz. Ne zaman o kisi, zamanlarinin sadece 5-10 dakika için program ile temel ve potansiyel uygun tartismak istiyoruz buldum. Birçok Vakif çalisanlari ile konusmak için mutluyuz-onlar daha ziyade telefon size belki dogru uygun yerine harcama saat Teklifinizi gözden degildir belirleyen 5 dakika harcamak olur! Degil belirtmeyi, ummaz miydin?

Soguk bir vakif korkutucu olabilir çagiran ama hazirlik sadece birkaç dakika ile, telefonu kapatmak gerekir güçlenmis hissediyor. Yazmak vakfin websitesinden bazi anahtar kelimeler asagi yanisira olanlara öncelikleri ile adl hizalamak kendi program malzemeleri. Nihayet, dogrudan sorabilir birkaç soruya asagi zerre. "ÖrneginWeb sitenize sizin hibeler $ 200,000 $ 10,000 uzanan vermek gösterir; bu araliktaki ilk defa basvuranlar için geçerlidir? " Bazen temelleri ilk defa basvuru fazla 25.000 $ vermeyin, bu vaktinden kurtaracak bilerek çok fazla soran için reddetti aliyorum.

No comments:

Post a Comment