Offshore Merchant Hesaplari

Birçok kisi yollarla sahip olduklari mevcut is ile cari vergi yükümlülügü azaltmak için ilgilendi. Görüsmede genel teblig offshore olmadan bazi varliklarin tasimak için endise olabilir. Bazi insanlar Internet genellikle yeni bir is, kurulumunu ilgilendi ve onlar a yol kredi siparisleri kabul gerekir. ne gereksinimi, an Offshore Merchant Hesap neye ihtiyaciniz olabilir ziyani.

A tüccar hesabi müsterilerinize çevrimiçi veya çevrimdisi dan kredi karti siparisleri kabul saglayan bir tesistir. Pek
kesinlikle global kredi karti isletmeniz hakkinda dogrudur One sey, bunun çok rekabetçi kazanmasidir. Tüketici olarak, o faiz oranlari kredi karti dengelerin tahsil Bilecegim asagi geldim. isletme sahipleri için, kurmak nereye geçmiste müsterinizin kredi karti alimlari sürecine yüksek oranlari suçlanmislardi olarak anlamina geldi olanlar oranlari asagi ortalama geldim. Ancak hala yaygin küçük isadami kendi ticari hesap açmak isteyen sorunlaridir.

One majör problem uygulamanin gereklerine ve ilk depozito gereksinimleri oldugunu. isinizi iki yil veya daha uzun süre faaliyet göstermektedir sürece Bazi bankalar ya da kredi karti islemcileri bile basvurunuzu kabul etmeyecektir. Digerleri bir güvenlik teminati isteyen £ 2.000 veya daha fazla. Bazilari da "olasi" ücret destek için ek bir "güvenlik mevduat" olarak aylik karti ödemeleri geri tutmak istiyorum.

Birçok kisi ve bu teknolojinin kabul edecegini modern telekomünikasyon saglamistir bazi yarar en azindan. Simdi, e-posta, ve tabii ki internet, faks makinesi bulunmaktadir. Ne çok kisi hakkinda ancak gerçegi dünya çok daha küçük bir yer haline gelmistir oldugunu düsünmüyorum. Bu ne is sahibi için, artik "te adil banka veya sirket senin kasaba veya devlet ile is yapan kilitli demektir. Kelimenin tam anlamiyla "en iyi oranlari için dünyanin alisveris yapabiliyor, en iyi ürün, en iyi hizmeti, ya da ne kadar. Simdi bir banka veya kredi karti islemci Almanya'da is yapabilirsiniz, Singapur, Hollanda, veya herhangi baska bir yer gibi kolay yol "asagi banka" olarak. vakia, dokuz kez disari on, sen çok dünyada bir banka yari yol ile iyi olma, sonra ecek hizmet düzeyini bulacaksiniz senin mahallede banka ile. Neden boyle? Onlar isinizi istiyorum ve onlar bunu kanitlamak haziriz. Diger yararlari açiktir. sen sanal, en iyi yer baslamaya olmak niyetindeyseniz aslinda sanal haline geregidir. An offshore tüccar hesabini sanal / offshore yargi sizi yerlestirir.

bazi offshore bankalarin veya kredi karti islemcileri ile tabii sorun yüksek islem ücretleri vardir. ABD'de görülmüstür sahip olan siddetli rekabet, dünyanin bazi parçalar ulasamamistir en azindan henüz degil. yavasça degisen Ancak yani. Ayrica, "Internet Bankacilik" ve offshore tüccar hesaplari gibi islemler yeni hizmetler birçok offshore bankalarin adil bakmak basliyor are. Panama gibi bir bankacilik location bile, bu hizmetlerin hatta bankalarin ile a avuç kullanilamaz.

Sey, iyi hizmet, az veya hiç Çakismalarini hesabinizi açti getting ve alt veya belki no deposit gereksinimleri elde edememek sadece buzdaginin "nin" ucu are. sizin için, para zaten bir offshore banka veya tüccar sirket süreci kredi karti islemleri varsa Isin gerçegi, bir "offshore". Bu durumda olan, simdi gerçekten isinize gelir en iyi sekilde ve kazanmak ne daha fazla tutmak anlamina gelir var.

No comments:

Post a Comment