Hilelerden Kendinizi korumak

Ne yazik ki Amerika'da üzerinde birçok devlet hibe dolandiricilik hepsi. insan Literally binlerce bunlardan sözde hükümet Hibelerin için basvuruda ve denedi ardindan Bütünü bulmak disari a scam idi. Amerikan hükümetin sponsor hibe programlari ve verir hibe ve hak vatandaslarin nitelikli ama her öylesine hükümet bagli kurulusu aslinda hükümete bagli oldugunu çagrida bulundu. Bazi Bu gruplarin adil kisisel bilgilerinizin yakalayabilmeleri ve onlarin avantaj ve zararina kullanma o istiyorum. Asagid
Hibe firsat hakkinda bir organizasyon kisilerinizin, muhtemelen bir aldatmaca oldugunu durumunda. ABD hükümetince sponsor birçok mesru hibe programlari does ancak normalde onlari ilk kartvizite gidin ilginiz ifade ve uygulama prosedürleri hakkinda sormak var. Finansal hibeler kongre tarafindan tabidir ve biri için bir uygulamada koymak vatandaslarin ulasabilmesini. Sadece rasgele insanlar temas etmez! Biri kisilerinizin ve iddialari bir hükümet temsilcisi, kisisel bilgilerinizi vermeyin veya soru sondalama cevap olmak durumunda. Dogrulama için onlarla baglanti bir yol bulmaya çalisin. onlar detaylari temas tükenmek isteksiz iseniz, onlar scammers ve are kaçinilmalidir veya bildirdi. kimseyi telefonla aradiginiz ve süpheli, hemen kapatmak durumunda. Saygin sirketler Telefonun üzerinden para vermeye çalýþmayýn. Asla pes veya sosyal güvenlik veya telefon numaralari onaylayin.

Muhtemelen bir aldatmaca onlar seni özgür para verecek iddia eger. Herhangi bir kurulus sartlari ve özgür bir hibe teklif büyük olasilikla sahte oldugu. Hükümet çok sorumludur ve onun mükellefleri 'karsiligi etrafinda throw etmez. Ajanslar Banka hesabi ayrintilarinizda veya kredi karti numaram asking için çekiniyordu olmalidir. Kimlik hirsizligi tek onlar bu bilgileri isteyen olabilecek birçok nedenden biridir. Gerçek bir devlet hibe program basvuru siki nitelik usulleri geçmek gerekir. Hibe kolay bir süreç degildir ve ay sürebilir aliniyor. sen bilmiyorsun birine ve kisisel detaylari disari Giving bir scammer olabilir banka hesabinizi veya kimliginizi bosaltilmalidir icar bir yoludur kaypak. Daima iyi uyari tarafinda err etmektir.

hayatta hiçbir sey ücretsiz ve herkese size telefon ederek özgür para teklif etmek oldugunu, aslinda, sadece disari onlar alabilirsiniz ne.

Eger yerel yönetim bölümüne basvurun belirli bir ajans konusunda süpheler var. Bu en iyi yolu scammed olmadigini saglamaktir. Devlet daireleri ve tüm ilgili numaralar kamu dizinleri listelenen olacaktir siz veya degil isteyip temas ajansin hakiki veya scammers anlamanin edebilecektir. Alt satirda ise sudur: Hiç kimse size para vermek sizi arayalim. Asla telefon veya posta yoluyla üzerinde kisisel detaylarini veriniz. Biliyorum ile ilgileniyor. Guard kisisel bilgilerinizi agresif.

No comments:

Post a Comment