Four Faydalari an Endeksli Universal Life Politikasi owning

Orada kalici hayat sigortasi politikalarinin birçok farkli türleri vardir. Her biri kendi yararlarini tasir. Endeksli evrensel hayat politikalari kalici politikasinin newest tipidir. Birçok insan hala bu politikalarin teklif avantajlari asina oldular. Bugün an endeksli evrensel hayat sigortasi owning dört yararlari bakacagiz.

Biz borsa yatirim yok

Bir endeksli evrensel yasam politikasi yatirim, sözlesmenin nakit türdeki gerçekte borsa yatirilan asla. Nakit faiz piyasa endeksi baglantilidir< bir kredilendirme sistemine dayali kazanir.

Veren sigorta sirketi genellikle prim ödemeleri kaliteli tahvilleri buys. Ayrica ilgili indeks üzerindeki faiz zaman indeksleri arttikça does ihtiyaç ödemek yardimci çagrÛ seçenekleri satin alabilir.

Hala borsada kazanimlari yararlanabilir

ilgili endeksi giderse, ilke nakit degeri hesap piyasa artisin bir kismini yatirilmaktadir. endeks düserse ya da hiçbir sey yapmaz, nakit degeri ayni kalacak.

faiz kredi ortak siniri% 10'dur. baglantili endeksi 9% giderse So, hesap tamamini 9% kredi alirsiniz. dizin% 10 kredi alirsiniz 15% hesap bakiyesi yükselir Eger. Endekste herhangi yüzdesi ile düserse Bunlara karsin,, hesap kredi olmayacak.

Biz downside üzerinde koruma

Biz piyasa tarihsel iyi yürüttü biliyorum. Ama sert kayiplar mide olabilir. ürün Bu tip hala ups piyasa çöküyor sirasinda harap olmadan katilmaya bizi saglar.

Vermek, hepimizi piyasa kazanimlarin yakalamak için izin vermez, ama evrensel yasam politikalari endeksli firsati ve bazi kazanç kazanmak için hiçbir kaybi tüm kazanç ve kayiplarinin alarak sonuçlari daha agir olabilir.

çekilme veya poliçede nakit degeri ödünç olan downside üzerinde koruma önemli olabilir karar verebilir bir policyowner için. Sadece ciddi mevcut olacak para miktarini etkileyebilir nakit erisim ihtiyaci daha önce bir pazar düsüs.

Biz orta döner kazanabilirsiniz

bazi yatirimcilarin asiri iri döndürür için onlarin arayisinda iddiali olmakla, biz ayrica yavas biliyorum ve yaris kazanabilirsiniz sallanmaz. biz yeterince erken bizim tarafimizda vakit geçirmek ve yatirim varsa kenara bütçelerinden yeterli para ayarlayabilirsiniz, iade büyük olmak zorunda degildir.

Orada upside bir kap olabilir ama bile 6% yillik dönüsünde bilesik faiz uzun vadeli potansiyel bu degerli bir çaba yapabilirsiniz.

Endeksli evrensel hayat sigortasi politikalari herkes için çalsmayabilir fakat hayat sigortasi lüzum birçok bireyler için çalismaktadirlar. Biz dikkatle bunun biz kapak amaçlanmistir ihtiyacini karsilasa emin olmak düsünebilirsiniz herhangi hayat sigortasi sartlarini degerlendirmelidir.

No comments:

Post a Comment