Yatirimci Iliskileri ve Kisa Vadeli Islem

ABD'de getting geçen hafta dolmasi disari ile hacimleri yariya örnek havuzda düstü.

Bazi seyleri dikkate almak. Üç Goldman's ticaret masalarinin, onun geçis platformu ve toptan masasi dahil islem gören toplam konularda bizim Top 25 listesini yapti. Ayrica Millennium Sermaye ve diger büyük türevleri masalari bizim Top 25 hacmi liste yapti. Toptancilar hacminin neredeyse 9% ve likidite saglayicilari vardi toplam sadece yaklasik 15% vardi.

IROs için ne anlama geliyor? degere büyüme, söylüyorl
olumlu bir kayda göre: Basbakan program tüccarlar Kasim ayinda ilk defa hacminin% 30 geri üstündeydi. Bazi destek hala algoritmalari dan, ABD hisse senedi piyasalarinda yatirimcilar için seylerin bugünkü içler acisi durumuna ragmen geldi. Biz orada ABD'nin sermaye piyasalarinin anlamli algoritmik undercurrents tüccarlar satin alabilirsiniz çünkü ve satmak menkul farkli kurlarda ve belki marginally spreadler yararlanmak devam edilecektir inaniyoruz. Ve, en azindan simdilik bu tüccarlar tarafindan kosmak edilecektir degil yatirimcilar. Bunun aksi ama biz söyledim önce, algoritmalar özsermaye piyasalarin nakit kayit gibidir olmak - esansiyel perakende business transacting için tercih ediyorum. biz got bildiklerim memnun olmak yüzden olacaktir.

Nihayet, Wall Street Journal bugün emeklilik fonlari ve US holdinglerin soyma edilmistir olasilikla US hisse senetleri yanindaki yillik genel ayirmalari azaltacaktir kaydetti. Bu biz gözlemleyerek oldum ve bigger istemcilerine için biraz zaman simdi raporlama seydir. Tüm daha nedenle emeklilik fonlarinin sayisi için sosyal yapmak. Bu size piyasa yapisi bilmek zorunda demektir, onlarin kapilar üstünde en müsait vakit vasil knock böylece. Sadece hikaye artik degil, IROs, ama pazar yapisi da bu buyside sarkaç sallanir.

No comments:

Post a Comment