Your Finansal Veriler Güvenlimi?

büyük bir kimlik hirsizligi vakasinda ABD'de çalisti nedeniyle, spot sikica bizim kredi karti sistemi ve kimlik güvenligi üzerindedir.

Bu basit yeterince problem olmasina ragmen, bu sorunun cevabi çok basit hazirlanmis olabilir. güvenlik sirketleri E-ticaret ugrasan A sayi, geçende basin toplantilari hem kredi ve bankamatik kartlari için adl karti bilgilerinizi savunmasiz ancak onlar bu giderildikten içine zaman ve para büyük miktarda sokmaktadirlar oldugunu söyledi.

bir sok beyani Perry T
Simdi burada olan pantolon korkutuyor eger onun sonraki ifadedir. Ama dolandiricilik kayip dolandiricilik ve çok kredi karti sahtekarligi büyükse otomatik ödeme dolandiricilik kontrol nedeniyle miktari ile karsi dengeli oldugunu. Öylesine I bahis senin simdi mutlu çok. Uzun ve bunun kisa karsiligi çevrimiçi harcamak ve size sökük uzakta olacaktir fakat yüksek caddeden asagi gitmiyorsun veya kötü of sökük edilecektir.

Zincirin zayif parçasi orada daima kim sorumludur ve kimin bilgileri üzerinden genel kontrole sahiptir insan olmasidir nasil güvenlik önlemleri güçlü, ve nasil tetikte Bay Tancredi bakilmaksizin dedi.

Öyleyse o onlar olabildigince güvenli fakat siz o pesky insanlarda adil güvenilen olamaz teknoloji güvenebilirim ederken olarak sistemleri yapmak çalisiyorsunuz söyleyerek görünmektedir. Yüzden neyin hepimizin yapmaliyim birisi sürekli bizim hesaplarimizdan içine gaga ve planlari onlari durdurmak veya kötüsü onlara karsi sigortalamak vasil yapmak denemeden si bekleyebilirsiniz tahmin.

Nasil görüntüleyeceginizi Yaklasik baska noktasi?

görünümün A bilcümle farkli noktasi IDP geliyor, sirket güvenlik veya bunun eksikligini online sirketlerin degerlendiriyor. O korumaktadir tüm son tanitim güvenlik saldirilari iliskin sonra adl tedbirlerin sirketlerin simdi yerde hepimiz çok daha önce oldugumuzdan güvenli oldugunuz var adl. Orada güvenlik önlemleri mevcuttur ancak birçok perakendeci kendi is onlari uygulamak degil ve bu nedenle veri saldiriya açik birakin. Kablosuz erisim birçok ihlalleri ama top seviyesinde sifreleme düzgün koyunda saldirganlarin tutacaktir yapilandirilmis sorumlu olmustur. Son durumda aslinda kablosuz teknolojisi ve sifreleme eksikligi bosluklar nedeniyle, söz ihlal birçok sited oldugunu.

görünmesini cekti answer perakende endüstri olduklarini online ve onlarin tugla ve harç isletmeler hem düzeltmek önlemleri almak saglamaktan ile yatiyor So. Ancak ve bu bana için gerçekten büyük soru, BK'da geçmiste 2 yillarda biz / building society ve birkaç hükümet departmanlari anlamiyla halklarin milyonlarca kaybetmek kaybolmus veya çalinmis kucak tops üzerinde kayitlari büyük bankacilik girdikleri idi. Bu veriler daha sonra internet sitelerinde satilan bulunacak. Yani tüm dijital güvenlik islem, ancak eger yetkili biri insanlarin veri milyonlarca nispeten genç isçi o zaman biz sadece de hazirlayabilirsiniz ev alinabilecek bir kucak tepe üzerinde muhafaza edilmesine izin düzeyi gibi germek bir Web sayfasi ve satmak kendi veri en yüksek teklif veren. bunun için bir seyler kazanacagim azindan.

No comments:

Post a Comment