College Kids New Kredi Karti Kullanicilar As Hedefli

sen Üniversitede bir oglu veya kiziniz var mi? Eger öyleyse, muhtemelen kredi karti teklifi ile ali oldum.

Kredi karti düzenleyicileriniz hesaplari açmakla içine üniversite ögrencileri ikna için tesvikler çesitli sunuyoruz. Yalnizca kendileri için posta degil, onlar üniversite ögrencileri birlesmek ve dan pizza kuponlar CD's almak için kids anda - Uygulama doldurmak için pelüs hayvanlar herseyi vermek masalari kurmak.

Ve kids varlik kids, ögrenciler genellikle gitmek önde ve bunu sadece go
Uyar Bu konuda üniversite ögrencisi - kendi yararina olmayabilir bu basvuru formu doldurularak çünkü. Aslinda onlar için masrafli (veya!) olabilir. Bazi bu kartlarin bir iri yillik ücret ile gelecek - yeni kartta ilk "ücret" olarak ekledi. Digerleri aylik ücretler gelmek ile - bazi kadar yüksek $ 20 ayda. Bazi hem var.

Your ögrenci bir soka için zaman o kredi karti sirketinizden ilk harfini açar ve açiklamada pizza veya ayicik karsiliginda yeni bir denge $ 100 yakinindaki hovering - Gösterimi buluntular olabilir.

taraftan bir kredi karti olmasi genellikle bir üniversite ögrencisi için iyi bir sey, ama kartin dikkatle seçilmelidir.

kartin ögrencinin adini olacaktir eger Öncelikle, sadece onlarin skorlari görmek onlarin kredi raporun almak a kopya. onlar "iyi kredi" karti veya a "fakir kredi" kartiyla baslamak gerekecek için uygun olacagim eger belirleyebilirsiniz Oradan. bazi mali sorunlar yasadim varsa, güvenli bir kart ile baslamak için, olabilir ama onlari da daha iyi bir kredi derecelendirme olusturmaniza yardimci olacak kullanmadan.

Hangi kart uygun Ödevini yapmak olduguna karar. o iyi farklar farkinda ve nasil ses seçim yapmak olacaktir öylesine Veya, tercihen, senin ögrenci ödev yapmak olsun.

Yillik Ücreti (Karsilastir varsa), aylik ücretler (herhangi), faiz orani, kredi hatti varsa ve politikalari. faiz ücretleri sarj günü baslayacak Örnegin, yaparsin, ya da hiç ilgi ücret hesabini her ay tam olarak ödenir olacak?

ödüller at Bundan sonra görünüyorsun - olmak onlar hediyeler uygulama yaptiginiz için noktalari dogru hediyeler sonradan veya nakit geri.

No comments:

Post a Comment