Bankalar Bad Guy degil

Ne zaman farkindalik özel bir ilgi alani hakkinda, yerel bir yardim dernegi ya da bir halk sagligi sorunu topluluk yükselterek, kendi toplum banka gözden yoktur geliyor. Bu dogru; toplum bankalar toplumda is yapma isinde olan - topluluk IÇIN.

vakia, Robert Sumner CEO'su First National Bank Pasco (FNB Pasco) of Tampa, Florida yakinlarindaki göre "Bankacilik bir insanlar is. Ister inanin ister inanmayin, bankacilar isin içine insanlara yardim etmek gibi olsun para kazanmak için. "

Bankalar ç
1. Pazarlama pazarlama olmadan: biri için genellikle yollar varliklarini toplumda bilinen yapmak ariyoruz. Birçok küçük, yerel veya toplum dallar sigorta, emniyet veya program açilmalar gibi dogrudan müsteri endiselerine adamak onlarin pazarlama bütçelerini sinirlamak, öylesine yerel veya hayirsever olay sponsor tercihim onlari düsük maliyetli için yüksek görünürlük verir.

2 Kalabaliktaki Evde: Ayrica topluluk bankalarin topluluk içinde onlarin çesitli hizmetler hakkindaki sözcügü yayginlastirin çalismak istiyorum. Bu tür bankalar yakin tarihinde, bu nedenle toplum, okul ve hayirsever olaylar sadece bankalar için iyi mantikli kisisel iliskilere karsi toplu mevduat veya bankacilik programlari gelisirler. Burada omuzlarda olmayan bir tehdit sekilde potansiyel müsteriler ile ovmak ve açikçasi, insanlar nasil yardimci olabilir bildirin.

3 Etkinlik banka güvenilirlik verir iken karsilikli iliski: Son olarak, bankalar sizin etkinlige güvenilirlik katmaktadir. senin hediye toplayici çanta, top kapaklar, stres serbest toplari veya flamalar bir banka logo Seeing insanlarin duygu ki örgüt sadece iyi fakat iyi destekli saygi degildir verir. Keza özellikle topluluk bankalarin toplumun hizmet verdikleri bir parçasi olmak üzerinde gelisirler. etkinlik Sponsorluk onlar için sadece akilli bir is karari degil, düpedüz iyi komsular için yapiyor!

Simdi zamankinden daha, bankalar toplumda onlarin image yukariya parlatmak yardimci istekli, yerel isletme bulunmaktadir ve yerel basinda. Ne zaman bir sonraki bagis, is ya da okul ortakligi, senin halk bankasi basi ilk zaman için bu çok önemli toplum ve is üyesi yararlanmak's.

amaciyla yerel topluluk bankanin topluluk ilgi yararlanmak, onlarin PR kisi uzanarak sonraki etkinlik planlama önce düsünün. Sen bir tek iyi yapilan arama sadece üst yerde kurumsal sponsor neden olabilir bilemezsin!

No comments:

Post a Comment