Iflas ve Müdürleri Limit Beyond Pushing için Direct Riskler

ekonomik durgunluk bir atmosferinde Geçerli düsmanca sermaye piyasasi kosulu ve bunalimli sahiptir neredeyse birçok firma performansini geçersiz. Her gün sirket iflas iflas nedeniyle gidis sayisinin artis mevcuttur ve bu iflas hacmi zirve yapacak söylenen bazi nereye yakin gelecekte. bu yil kapatmak için birkaç gün geliyor ile, önümüzdeki yil için tahminler ya yüreklendirici degildir. Arastirmalar bazi lider analistlerin tarafindan yürütülmektedir isletmeler iflas içine düsme çig tahmin veya önü
Meanwhile, Sirketler Act 2006 Ekim 2009 1 beri tamamlamak güçle, her sirketin yönetmeni ve yöneticisi varlik girmistir sirketin anayasal ve operasyonel prosedürleri inceleme ve degisiklikleri ever yeni kurallara ve yönetmeliklere uymak gerekli yapmak mecbur olacakti. yönetmenleri More üzerinden onlar uygulanmistir yeni degisiklikleri faydalanmak ebil eger bulmak gerekecekti. iflasi esiginde sirketlerin Direktörleri cümleler ve kocaman cezalar bakan dogrudan ciddi risk altindadir. Müdürler sorumlu ve yapilacak görevin ihlali için aktif olarak rapor kendi sirketi olan ödeme izlemek ve onlarin görev mali sartlar arastirmak ve uygun danismanlik ve eylem aramak çünkü kaçamakli eylemde halinde iflas ticareti engellemek için dava olur sadece kanun anlasilacagi gibi. Son güncellenen is analitigi ki iflas içine) yasal islem tehdit bankalar sadece içine gelen para ödeyen itiliyor, siparis Kredili Mevduat ve riski azaltmak için sirketler korkusu ile yasayan yönetmenlerin sayisi (bir dik artis olmustur göster iliskili sonuçlari. yönetmenlerin çogu sirket banka borçludur ne ever karsiligi toplami için kisisel garantiler yaptirin. öncesinde diger kreditörlerin dogrudan kisisel garanti yükünü o banka yapilan azaltabilir bankalar paying By. banka paying Bu tercihli muamele ilk direktörlere yani dogrudan yasal riskler ve tehlikeleri azaltarak olarak is Denizde bir süre daha böylece yönetmen bir rücu için fazla zaman satin yardimci kalmak tutmaniza yardimci sonuçlanir.

Ama durumlarda zaman yönetmen onun gerçek iflas durum raporu degil, gelenek devam ediyor diye ücretleri çok yükümlü olacaktir. Yönetmenlerin iflas haline onlarin sirket bastiriyor kendilerini self iflas içine, sirket itme veya veya alacaklinin tercihli muamele için bile undervaluing için önce için sirket varliklarinin suistimali dahil diger ilgili suçlamalarla karsilasirsa bulabiliriz.

No comments:

Post a Comment