21. Yüzyilda Mali Kriz Yasayan

Bir mali ikilem Yasayan Amerika basta olmak üzere bir sey birçok insan ile son birkaç yil içinde meydan olmustur, o zor durgunluk çarpti olmasidir.

emlak piyasasi çöktü As, öylesine ülkenin diger mali yönleri did. Teker teker sirketler yatiyordu-off çalisanlarina, bankalar kapanis baslamistir ve ipotek sky-yüksek yükselmeye basladi. Eger farkinda olmadan, size ve ailenize zaten yüksek faizli faiz oranlari ile bu kadar borç birikmistir. Nasil o zaman senin hayat geçmek için bu finansal krizi ö
Üç P: Plan, sürdürülmesi ve öncelik.

Borç ve ipotek gecede olmaz bir seydir. Çogumuz semalari içine belgeleriyle sokulmus olsun, tanitimlarini ve indirimler habersiz bizim zaten denize ne biz gerçekten anda Ödeyebileceginizden harcamalarinda gitti. bir tasarruf harcamak olma önlemek için, sadece takip için üç P: Plan, sürdürülmesi ve öncelik.

Plani disari senin giderleri: Ne gerçekten simdi ve gelecekte gerekiyor? gelecegi için sen tek iseniz, plan önde. bir tasarruflari Açil nereye sabit-Kazanilan para yatirabilirsiniz hesap. Otur, kalem kagit ve asagi liste faturalarini size bir ay içinde kazanmak olarak gelir karsi ödemek zorunda yakala. sizin giderleri için havai daha büyük olmadigindan emin olun. bir aile Have? Sonra esiniz bunu tartisiyorlar. List herseyi asagi ipotek planlari, kiralama, saglik planlari, sigorta, faturalari, aylik bütçe vb begenmek sonra karsilastirildiginda o gelir senin kaynaklarina. sen acil durumlar için yeterli var mi? sen ilaçlar ve diger miscellaneous masraflar için bir tutar tahsis mi? Plan her gider ve size iyi bir baslangiç için saglanacaktir.

Kovalamak sende planladiniz ne senin giderleri açisindan. araciligiyla ve disiplin kendinizi moment alimlarinin mahmuz karsi uyun. Bu kez Bir Alisveriskoligin olmak degil! Hala en çok yagmurlu günler için sadece daha sonra pisman anlik haz aramaya kurtarmaktir.

Ögrenin öncelik. sen gerçekten dogru simdi, yeni arabaya ihtiyacim veya hala amacina hizmet kendi tek does musunuz? maas uzun vadeli ipotek veya daha kisa bir biri için izin veriyor mu? Hangisinin önce, yeni bir televizyon bir dizüstü bilgisayar ya da bir markayi satin almaliyim? Önceliklendirmek giderleri temel emtia ve hangi gibi acil lüzum birini âdeta a lüks satin oldugunu are. , O da önemli nasil yerine gider tahmini bunun için size sürpriz beklemek ögrenmek oldugunu unutmayin.

Kisisel Means Live Well içinde

Resist cazibelerinden gerçekten önemli degildir seylere bütçeyi asmak için. Size dogru simdi neye sahip en yapmak iyisidir. Hayat baskalarina ne var rekabet degil, yaklasik harcama sorumlu, yatirim olma, ve mali planlama. sen kazanç iseniz,'s 2.000 $ Ayda söylüyorlar, ardindan o senin giderleri asagida kaçinmak derin borç gömüldü varlik adl kalir emin yapalim.

Daha ne kaydet

Bazen hayatta pratik olmak öder. Kaydedin elektrik tüketimi, gaz ve diger temel mal üzerinde. yerine yürüme komsunuzun evine blok etrafinda sürüs deneyin. kullanimi olmayan çikarin aletleri. Soguk havalarda mi? Sonra gerek yok klima kullanmaktir. Indirimli ürün, satis ve kaydedebilirsiniz diger alimlari arayin.

us, ve sadece izleyerek size borç ve diger mali kriz önleyebilirsiniz araciligiyla bütün bu tasima. Sonunda, bu size ya da ister borç-free hayat yasayacak degil dikte oldugunu. GP

2 comments:

  1. Mali açıdan aşağı mısınız? Işiniz için kredi almaya mı ihtiyacınız var, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Mali açıdan aşağı mısınız? Işiniz için kredi almaya mı ihtiyacınız var, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

    ReplyDelete