Ne Hibeler misiniz?

Bir hibe para, mal veya hizmetlerin ücretsiz bir hediyedir. Bir hibe geri ödemek zorunda kalmazsiniz. Çogu durumda, hibe vergiden muaftir.

Hibeler gerçekten bir "paralel ekonomi" dir. dolar milyarlarca Literally yüzlerce her yil verilir. Bu para, ekonomi uyarir topluluklar iyilestirmek projeleri olusturdugunda, jobs olusturur, isletmeler destekler ve rüyalar yardimci gerçege.

Grants danismanlik - isletmeler ve kar amaci gütmeyen sirketlere yardim saglayarak hibe öneriler yazarak - a daglik< ödüllendirici kariyer, ve daima talep. Orada Hibelerin 3 temel türleri: vakif, kurumsal ve hükümet hibeleri are. Hibe miktari birkaç yüz dolar kadar yüz binlerce, ya da daha fazla proje ve finansörlerden biridir bagli olarak degisebilir.

Vakiflar varlikli kisiler, aileler ya da kuruluslar, veya toplum bagis toplama çabalari yoluyla, degerli projeleri desteklemek amaciyla kurulmustur. Every vakif bunu destekleyecek istiyor belli nedeni vardir.

Bazi vakiflar gençlik veya yaslilar destek vermek bazi tibbi arastirma underwrite istiyorum, ve hala digerleri sosyal degisimin olustururken kararliyiz. sen insanliga yararlanacaktir bir proje varsa, sans oraya hakkinda isitme ilgilenen olacak bir vakfin are.

Dünyanin var 70000 üzerinde Amerika Birlesik Devletleri yalniz - ve vakiflar birçok daha hersey bitti.

Sirketler genellikle kendi vakif kurmak, ya da onlarin toplum hizmeti servisleri araciligiyla para vermek. Bazi sirketler kenara için giving kârlarini yüzdesi kümesi. vakiflar gibi kurumlarin projelerinin de desteklemek istiyorsaniz türlerini seçin.

bir sirket dan talebinde para, birinin sirketin motivasyonlar bir hibe giving pozitif halkla iliskiler oldugunu unutmayin zaman. Her zaman hangi seyir hedeflerine ulasmada sirket yardimci olabilir yollarini düsünmek potansiyel müsterilere iyi. Teklif olay, veya onlarin hediye taninmasi kalici plak install adresindeki sirket onurlandirmak için.

Hükümet hibeleri kullanilabilir federal hükümetten, are ve devlet, ilçe ve sehir hükümetlerinden. Hükümetler sorumluluklarini yürütmek iki olanak var. Bir dogrudan bir isi geregidir. Örnek olarak, federal hükümet istihdam ve silahli kuvvetler konuslandirmak tarafindan ulusal savunma fonksiyonu yönetir.

Ancak hükümet daha etkili sorumluluklarini birçok sözlesme için bulur. sözgelisi, çok ülkenin affordable konut araciligiyla özel business tarafindan insa ve hükümet hibeleri yoluyla finanse. Bazen federallerin dogrudan para vermek. Bazen onlar "make ardindan hibe fonlari dagitmak eyalet ve yerel geçmek-through" hibeler hükümet varliklar,.

nasil bir toplum projesi için, ya da hibe yazmak için Sertifikali Grant Yazar olarak yeni bir kariyere baslamak için, asagida verdigimiz Hibeler Egitim Siniflari kontrol ögrenmek isterseniz.

No comments:

Post a Comment