Ispanya Taze Bankacilik (2)

Geçende I yerel bir yabanci gazetesi "içinde editöre bir" mektup okuyun. The British yazar how "seyler burada çalismaya anlayamiyordum." Ispanya'da. Konu bankacilik idi. Mektubun bir baska banka konuda olmasina ragmen, kendimi için için komisyon temel varligi gibi alisik oldugum diger kültürlerle farkliliklari görmek ne finansal islem ne kadar orta tarafindan.

Komisyonlar hala Ispanya standart uygulama ve derecede I o ne arkalarindaki güçtür endam disari kulüpler kullanilan degilim are. It ga
ING Direct Ispanya mevcuttu bu islem maliyetleri kaldirdigi bir taze bankacilik formülle olmustur. Acaba böyle bir girisimi Ispanya'da bankacilik is degistirmek olur merak ediyorum.

Muhtemelen won't.

Taze bankacilik popülerlik kazaniyor olmasina ragmen, komisyon pratikte degisen degildir. Ne ögrenmek oldugu gerçek bir ofis ve bir çok güvensizlik sanal bir banka hakkinda Ispanya bakim insanlar. Orada Bankinter gibi diger online bankalarin are ama bu bir nis pazardir. sokakta adam daha gerçek an somut ofis ile emindir.

En begenmek hem bankacilik formüller paralel gidecegim. Fresh bankacilik edenler ofis hakkinda don't bother ama hakkinda komisyonlari yapmak ve esnekligini tercih içindir. Digerleri - daha yönelimli geleneksel - onlarin ofis yapismak ve bunlarin daha ödeyecekler biliyorum. Sadece komisyon, ancak ücretler Ispanyol bankalarinin hiçbir komisyon teklifi bazi durumlarda hesap (holding için ama bu sadece ilk dönem için).

her ülkede orada aliskanliklari ve kolayca degismez gümrük are. taze bankacilik degisikligi Ispanya'da mevcut bankacilik yapinin Bu durumda sinirli olacaktir. insanlarin aliskanliklarinizi degistirmek medikçe. Simdiye kadar orada o küçük isaretidir.

© 2008 Hans Bool

No comments:

Post a Comment