25 Keys Dreaming Big

onlar hiçbir güç erkeklerin kalpleri tasimak zorunda için hayir küçük rüyalar Dream.

- Goethe

Her sey bir rüya yüzünden olur. sen, sen baska hayali birinin yasiyoruz hayalinizdeki yasam degilseniz.

ortalama kisi bugün için normal yasam bak. Sen Alarm çaldiginda çünkü daha gerçekten istediginiz kadar erken olsun. çalisma-out (araciligiyla Rush veya bir için zaman geçirdim dilek) ve senin çalisma zamaninizi en kaplayan bir is gidin. senin çocukluk Rüyalar uzun geçmisi vardir. hakkinda çal
baskasina için çalisiyorsaniz, sansini baskasinin rüyasi çalisiyoruz vardir. Simdi burada amazing parçasi. Sirketin sahibi amaçsiz onun is seyri seçtiniz asla olabilir, öylesine o bile rüyasini deðil. Annesi daima rüya adl birgün oglunun kendi isletme veya onun lise matematik ögretmeni kendi cekti vardi o math konusunda yetenekliydi was ve o alandaki yapacak birseyler ihtiyaç söyledim. Ailesiyle o (konusulan veya söylenmemis ve yorumlariniz eylemler yoluyla evlenmesi gerektigini) söyledim evli Birisi, Bir sehirde yasamis ve baskasinin o yasamali ve çalisma düsündüm mahalle olabilir. Bu sans ve pasif tesadüf bir hayat. Hayir, orta yas krizleri geçmesi saskinlik! Bizim bilinçalti uyanma ve söyleyerek, Hey bir dakika bekleyin's! Ne bir zamanlar vardi o büyük rüyalar oldu?

Bazi insanlar umuduyla bu kisisel hürriyetine yoludur kendi islerini baslatmak karar. Girisimci spazm uzun bir is çikmak için yeterli sürer ve kendi is için çalismaya baslayacagiz. Ama en insanlar için, onlar tam onlar bir is çalismaya kullanma yolunun kendi islerini çalistirin. Aradaki fark sadece bir boss yerine, onlar simdi patronlar bir sürü mutlu tutmak olmasi. Onlari müsteriler veya istemcileri arayiniz. Isletme sahibi hala ve hayir kontrolü vardir hâlâ derinidir, en kiymetli rüyalar asagidaki degildir.

Kendinize sorun: Kendi is varsa, bunu tam olarak istedigim sekilde çalistirilir? baskasina için çalisiyorsaniz, sizin en yüksek amaç yasiyoruz? Ne hayatinizda anda istiyordu ulasmada misiniz?

Büyük bir bölümü bir Maui Millionaire amaçsiz size yol istediginiz yasam seçerek oldugunu olmanin. O zaman o kadar çok tam olarak istedigini elde oyunun ayar meselesi. nereye, sen oraya asla gidiyoruz seçmezseniz. Rüya baslangiç. Bu tohum ve o bolluk ve refah bir yasam içine büyür kivilcim.

Rediscover Your Dreams

Bir çocuk gibi, hayalleri vardi. biz çocuktuk çünkü çocuklarin dilinde idi. Sonra kenara ve "büyüdüm o çocukça rüyalar birçok koymak." Tabii ki, büyüyen bu kadar ne çevremizdeki yetiskinler bir yetiskin kadar edildigini söyledi takip anlamina geliyordu. Biz büyük hayalleri vazgeçtin.

Bunun yerine, hedef konulmasinin baslayan rüyalar için. tipik bir Amerikan ev yetismis olsaydi, bu hedeflere basari ve para ile ilgisi yoktu. Onlar dis basarilari üzerinde iç degerler ve rüyalar hakkindaki degil duruldu. Hayli ironik basarilarinin bu tür odak noktasi, daha fazla kisi ile servet kayip bulmak's. Could o ortalama kisi düsünüyor nasil bir seyin temelde off ile olmak hakkinda gelecegi? Elbette. Ve Kitabin bu bölümde size büyük hayalleri netlestirmek olarak nasil geri gerçek tutku ve amaç yasamda içine musluk ögreneceksiniz.

bir Maui Milyoner en büyük hayalleri daima yepyeni rüyalar degildir. Hayallerimin Reinventing degilsin. Eger çocukluk hayalleri yeniden kesfetmesinde konum. Simdi, ama, sen deneyim ve size kalp ve bir çocugun imanla yetiskinlerin dili kullanmasina izin egitim yillari o ile yapiyoruz.

No Small Dreams Dream

orada disari gidis ve bir rüya takip, adadik Eger rüya zamaninizi ve dikkat layik emin olun. oyun oynamaya deger isteyin. Mevcut hayat bir rüya yeterli oyun riski kadar büyük degilse, o zaman yok bulamadim. öylesine juicy, öylesine çekici ve böylece sen ulasacagini çalismak zorlayan güçlü bir hayal bul. Size, aramalar size sings, sen yerlesemeyen kancalar lavabolar ve gitmene izin vermeyecegim. Ne taki sen bunun için hayatinizin bir parçasi yasayacagiz güçlüdür bir rüya's?

Önümüzdeki birkaç bölümlerde size yasadiginiz rüyalar yeniden kesfetmek nasil bakmak gidiyoruz ve ardindan Maui moda birseyler düz bigger ve cesur olusturmak onlari supersize. Anladigimiza birseyler harika yapmak dogdugun ve inaniyoruz simdi tam rediscover zamani ne bu yüceligi oldugunu!

Big Dream!

Kurumlar kendi sirket vizyonunu dile üzerinde çalismak için binlerce dolar ödemek. Kurumsal vizyonu genellikle sadece para yapma hakkinda degildir. is ve güçlü tutkular yakit örgütün var neden Yaklasik derin nedenleri's.

Ayni sey bizim için. Siz de kisisel vizyon var. Üzüntüyle çogumuz kendi vizyon eklemleyen üzere zaman ve enerji gerekli almak don't bother - biz degerli do herseyi make düslere. bir rüya sürdürmeye Without, bizim ruhu wilts ve ruhumuz küçülür.

Senin büyük rüya kisisel vizyon oldugunu sizin hayatta yasadigimiz tutku içine musluklar. Passion Kalbinin enerjidir. Size en üst düzeyde gerçeklestirmek için sürücüleri. Size yakit gidis tutmaya etrafinizda baskalarinin quit verir. Passion sen daha yapacagi, daha olmaya daha sorayim korkmuyor. Passion sen hatalar yapmak, knocked down olsun saglar ve baska yuvarlak için kalkarim. Tutku olaganüstü sonuçlar saglayan sinirsiz enerjidir. Çok tatli life yapar suyu's.

Ne öylesine Sana bunu gittiginizi hayatinizin bir parçasi yatirim yapacagini önemli herhangi direkt ödüllendirmek veya tazminat it sonra olmadan, sirf bunu güçlü o rüyayi tarafindan tasinir hissedilir? Bu sadece sadece mali degil rüyalar belirlenmesinde ilk adimdir. En çekici arzu anda para veya pasif nakit akisi belirli bir miktar kendinize sorun: - yaratmak ise neden? tüm para ve Hiç, sonra istemisimdir finansal basari si Imagine ne? Ne zaman zenginlik oldugunu seviyesine ulasmak, ne para ile ne yapacaksin? Kiminle olmanin hayalini kisidir? Iste o hayallerin en çekici yönü içine dokunabilirsiniz's.

Üç Ways Re-Your Dreams Kesfetmek için

Bazen ne bizim rüyalar gerçekte zor kisim edilebilir bulgu disari. Burada bazi fikirler islemi baslatmak atlamak vardir.

Teknigi Bir: Bir rüya download yapmak. kim olmak cekti ask düsünün. . . ne yapmak isterim. . . sahip olmak. That Sizin tutkunuz. Düsün ne vasil iyidir. That senin yetenek's. Reflect üstünde sizin için en önemli ne. Those senin degerlerdir. edildi ne Simdi yapmaniz dogmus? That senin kaderinim's.

bir kagit bos parçasini al ve önünüzde koydum. Set bir zamanlayici veya birisi 10 dakika size zaman sormak. Pick up kalem (bir kalem!) ve yazin. Hayallerimin listesini getirebilir. Yoksa Rüyalarinizi hayat açiklayabilir. Veya, belki sen adil Yukaridaki sorulari yanitlayiniz. Whatever it, yazma tutulmasidir. Zamanlayiciyi durana kadar durma.

Technique Iki: bir rüya kolaj olun. Assemble bir dergilerin, bos poster board, bir tutkal stick ve makas yigini. Cut out resimleri ve hayalinizdeki yasam bir poster olusturabilirsiniz. size konusur ne örnegini ekleyiniz resimleri.

Supersize rüya kolaj. birlikte ve proje her çalismak bireysel birkaç gör al. Her kisi poster board bir tarafindaki onun ya hayatinin bugün bir kolaj yaratacaktir. Assemble simdi adresinin yasam bes yil gösterecektir posterin tahtanin diger tarafinda bir rüya kolaj.

Teknigi Üç: arkadaslarinizla konusun. Chances Arkadaslariniz, aileniz ve is meslektaslari are hakkinizda seyleri bile bilmiyorum biliyorum. Kendimizi vasil biz yaptiklarima elestirel edilmistir baskalarinin gözünden bakmak egilimindedir. Hiç nasil sensin ve yaptin ömrünü degil için aldiginiz iyi yorumlar düzine hatirlayabilir sey hakkinda got tek kötü Yorum hatirliyor fark ettiniz?

Kendimizi içinde fay aramaya sartina konum. Bu bize, biz gelistirmek için gereken seyleri bulmak, yardimci olur ama ayni zamanda biz iyi seyleri gözden kaçirmak anlamina gelir. a ömür hatalarinla çalisma üstünde harcayin ve sen a ömür mediocre varlik yasayacaksin. Bunun yerine ve bir yetenek var ki tutkulu hakkinda böyle seyler arayin. Sansini iyi yaptiklarinizi hayallerinizdeki gizli kilidini edecegiz.

Nasil ne o rüyalar are ögrenebilirim? Arkadaslariniz cevapla tutabilirler - isteyin. onlari e bir mektup veya Gönder-posta ve onlarin yardim isteyin.

No comments:

Post a Comment