Prova ve Uncirculated Amerikan Silver Eagle Coins

Hiçbir son derece degerli olmasi için geldim ve sonra niçin Amerikan Silver Eagle sikke yaygin aranir harikasi. Geçtigimiz iki yilda bu yillik çesitleri mevcuttur veya düsürülmüstür tamamen durdurulmuslardi sikkeler 'üretim yayimladi. Bu üretim ayri sona erdi onlari satin almak's önce 2008 uncirculated sikkeler 444.000 satti. Yerine onlar biricik bir ABD Mint Yillik Uncirculated Dollar sikke Set mevcuttur edildi. Bu set Eagle birlikte uncirculated dört 2008 Cumhurbaskani sikke James Monroe, John< Quincy Adams, Andrew Jackson ve Martin Van Buren cumhurbaskanlari anisina 1 $ uncirculated dahil. Bu ayrica bir 2008 Sacagawea Golden Dollar geldi.

2009 yilinda ilk ki 2009 proof ve uncirculated Eagle sürümleri geçici askiya alacaktik duyuruldu. Ancak bazi zaman o ziyade onlari geçici olarak askiya varlik, hepsi üretilen olacak degildi açiklandiktan sonra. Bu gümüs külçe kullanilabilirligini nedeniyleydi. ABD'nin Mint göre kamu hukuku ki ABD American Silver Eagle külçe sikkeleri kamu talebi karsilamak miktarlarda üretilmektedir gerektirir. külçe sikkeleri talebi böylece gümüs külçe bankalar olanlar sikkeler üretmek kullanilmaktadir büyük olmustur.

Amerikan Gümüs Eagles artan popülaritesi belirgindir. 1985 Kongre Amerikan Eagle Bulyon Program yetkili In. Amerikan Eagle Bulyon Program yasasi gümüs ve külçe altinin sikkeler üretilen olacakti ve ABD hükümet tarafindan garanti geçti. Dolayisiyla, alicilar ki sikkeler 'agirlik, içerik ve saflik hükümetin onlarin alimlari yapilmis emniyete was güvence olabilir. Ayrica yasaya göre Amerikan Eagles Yatirim Emeklilik Hesaplari fon için kullanilabilir korunmaktadir.

aslinda Amerikan Eagles güvenli bir yatirimdir ragmen, sikkeler de çarpici sanat ile mutlak bir güzellik vardir. Bu sikkeler için, en sevgili tasarimi Liberty Adolph A. Weinman tarafindan kullanilan olusturulan yürüyorum. Bu nefes alma tasarim ilk Walking Liberty Half Dollar Dogum 1917 dan 1947 kullanilmistir. Karsi tarafi ve bir hanedan kartal ile Amerika Birlesik Devletleri gücünün sembolü olan John Mercanti tarafindan tasarlanan kalkan. Amerikan Silver Eagle sikke 0,999 saf gümüs, bir troy ons agirliginda yapilir. Ayrica bir bakir MIKTARI sikkeleri dayanikliligini arttirmak için iz var.

Bu Amerikan Silver Eagle sikke satin ilgilenenler için, onlar ABD Darphane tarafindan yetkili saticilari araciligiyla bulunabilir. Bu paralar için dogrudan halka degildir. Eagles ayri, bireysel 20-sikke rulolar veya yilinda "Monster Kutulari" satin alinabilir. "Monster Kutulari" 20 coin rulolari 25 tüpler yesili kutular. roll tarafindan satinalma, alici rulolar bulacaksiniz zaman ABD Hazine mührü ile ayirt edici yesil top var. Hangi hiç bir sekilde bir o belirler ya da o paralari satin almak olacaktir, sikke basina prim maliyeti her zaman daha az hacim karsi bireysel olarak satin alinacaktir.

No comments:

Post a Comment