The Last 30 Years America's Finansal Picture için Good degil Were

bu sadece ne biz begenmek geç yetmisli idi hatirlamak yatiyor cevabi ve nerede simdi oldular. Orada kim yeterince zamani hatirliyorum eski degildir birçok ve ne bizim maliyesinin gibiydin olabilir. Those bize do of, nostalji ve iyi kurtulma karisimiyla bu iki kez karsilastirin. sonlarinda yetmisli yasamin bir dilim sirt bakalim.

ekmek maliyet 0,32 sent, gaz bir galon ,65 kurus A somun ve ortalama ev çevrede $ 58.000 için satti. Biz ancak disari Vietnam iki yil, üç tunes hala kulaklarimizda çi
Star Wars bizim hergün sözlük içine uzayin getirdi. Ortalama gelir biraz üzerinde 10.000 $ idi ve Visa ve MasterCard simdi elektronik ödeme islemleri gelisine mainstream bilinç giriyoruz.

Kartlarin olarak hazir degildi olarak Kredi karti borcunu büyük ölçüde tüketicilerin yetenegi veya para borcu dolar binlerce kadar rafa olmadigi bilinmeyen oldu. Kongre 1974 yilinda kimseye bir adres ile istenmeyen live kartlarini göndermelerini bankalarin durdurmaya mevzuat yürürlüge sonra bir kredi karti edinme asamasinda biraz zor oldu.

sonlarinda yetmisli ve büyük nakit tarafindan ve grup, ebeveynlerinin nesil, tüketici kredi hesaplari neredeyse duyulmamis edildi ürünü tasimak edildi Tüketiciler. Onlar nakit ödenen veya alimlarini, için bir çek yazdi veya onlar söz ögeyi maliyetini karsilayabileceginiz dek onlar bekledi. There taksit planlari departmani magaza kartlari idi, ancak yapacaksin sahnenin parçasi degillerdi vasil borç paraya ebil kredi kartlarini.

Hizli ileri otuz yil. Birçok daha kredi karti zamankinden bankalar çikaran ve taksit kredilerin diger türleridir sahneyi are üstünde, o hafiflemek zamankinden edinme verme ve unsecured kredi kullanin. Simdi mümkün baslamak isletmelerin finanse etmek, yapmak film, müzik ve ev veya bir tüketici kredi yaratici kullanimi ile hayal edebileceginiz her seyi baska eklemeler yapmak.

iyi kredi profil ve degil ziyade evvelce büyük kredi satir yukari mandal ebilmek kredi genisletilmis olan bir kisi ve sonra kötüye hiç zaman çizgide genellikle onlarin simdiki gelir tarafindan borç yük desteklenmeyen kendilerini bulgu dedi. It tarihinin büyük ölçüde unchecked böyle büyük faturayi rafa kolay olmamisti asla.

Bu tarihin en büyük tüketici borç topladi bir kusak, ve sonuçlandi noktada tüm bu geri ödemek zorunda olan strain gösteriyor. kredi öylesine kolayca mevcuttur ve borç öylesine ridiculously kolay With biriktikçe için, hayir wonder Amerikalilarin bazi $ 2440000000000 bir tüketici kredisi borç yük altinda dolar zorlanirlar's. Açiktir's bu artik momma kullanicisinin kredi kartidir!

No comments:

Post a Comment