Kimlik Hirsizligi Ve Kredi Karti Fraud - What You Kendinizi Koruyun için bilmeniz Need

Bir kere ne kimlik hirsizligi farkli türleri vardir ve ne bir suç senin bilgi yok ögrenmek, bunu kendiniz korumak için daha kolay bir kimlik hirsizligi kurbani olmaktan degil. kredi karti hirsizligi sayisini Amerika'da biri kimlik hirsizligi suçtur Çünkü bu makale ne oldugunu ve bazi yollar kurbani olma olasilik azaltmak hakkinda görüsmem görüsecekler.

Kredi karti dolandiriciligi bir numara dolandiricilik kimlik hirsizligi suçu ve muhtemelen en kolay suçlardan tarafindan islemek için kararlid
size gerekmez veya kullanmayin herhangi kredi kartlari iptal gerekir varolan kredi karti çalmalarini hirsiz önlemek için aylik faturalarini için yakin dikkat ve tüm else temas mali kurumunuza hemen eger aylik faturalandirma beyani almak basarisiz yukarida . bir hirsiz senin sosyal güvenlik numarasi ile yeni kredi karti hesap açarsa it yakalamak zorlasir ama var siz de Bunu önlemek sürebilir adimlardir. Bir numarali Kredi Raporlama Ajanslari ve talep kredi yeni çizgiler ilk onay almadan onaylanir basvurun. Ayrica hirsizlar, herhangi bir ön elemeden kredi teklif posta listeleri disari posta kutusu veya çöp kutusundan bu teklifi çalabilecek kaldirilmasi talep etmelisiniz.

Ayrica gerçegidir yilda iki kez herhangi hileli aktivite kontrol için ücretsiz kredi geçmisiniz erisebilirsiniz avantajlarindan almalidirlar. sahte erisilmis veya açilan irtibat uygun finansal kurumun güvenlik bölümleri hemen hesaplar için. Son olarak, satin alma yerine bir banka karti bir kredi karti kullanmaniz gerekir online yapiyoruz eger. Açiklamama izin ver.

Debit kartlari hukuken geleneksel ATM kartlari veya kredi kartlari disindaki riskli are. Kredi karti sahtekarlikla, sen sorumlu $ 500 veya daha fazla olabilir kullanildiginda sadece 50 $ sorumlu iken sizin banka karti ise gerçegi hirsiz hesabinizin tahliye olabilir arti kuru kötüye ve isleri yoluna koyduk almak kadar kirdi ayrilmak bankanizla. Bu gerçegin yani sira, banka kartlarini daha sonra kredi karti nedeniyle bir kredi karti daha az koruma sunan, belirli yasal haklar dolandiricilik suçlamalari anlasmazligi var. Eger kredi karti veya bankamatik karti sonra da finans kurumunun basvurmalisiniz ve kartin iptal ve para bir tutun koymak asildigini süpheleniyorsaniz.

Simdi, özellikle genel ve kredi karti dolandiriciligi kimlik hirsizligi herkes basina gelebilecek bilmelidir. orada kredi karti sahtekarligi kurbani haline olmayacaktir hayir 100% garanti, yukaridaki adimlari dramatically olasiligini azaltabilirsiniz alarak iken. Önemli olan kendinizi korumak için simdi önce harekete geçmesi oldugunu çok geç. size yukariya are degil düsünüyorsaniz ardindan kullanilabilir tek LifeLock tarafindan hangi bir aylik ücret için herseyi çaresine bakabilirim sunulan gibi kimlik hirsizligi programlari tüm detaylari vardir ulastirilmasinda.

No comments:

Post a Comment