North Dakota Unclaimed Para $ 23 Milyon Toplamlar

Dakota en güney Mt olan ulusal hazine ev olabilir. hiçbir seyden hapsirmak's Rushmore, ama ND'nin o düzenliyor kendi hazine. Devlet Land Bölümü'nün website göre orada, o yolunda yere boyunca parça kaybetti vatandaslar birlesmesi gerektigini bekleyen Anda fazla 23000000 $ North Dakota unclaimed para bulunmaktadir. bu varliklarin varliginin bilgisi ötesinde bu vatandaslarin ve paralarini arasindaki tek sey ayakta, asagi onlari nasil izlenecegiyle ve onlari reclaim olan bilgisidir.

North Dakotan
unclaimed mülkiyet arastirici için ilk kural siklikla arama etmektir. En büyük hatalar arama sik make sadece kez onlar bir arama kutusu sahiptir ve onlarin arama sonuna bulmak ilk website arama etmektir. Bu para websites eksik büyük çogunlugunun dogru veri yoksa hesabiniza, ve sürmüyor bile devletin Resmi kayitlara siklikla güncellestirilmeye yavastir. input kayit Bu bir sorun, degil biricik çünkü bir devlet ofiste birisinin have elle onu devlete ancak verilmistir's kez onlar önce çünkü orada geçmelidir zamani, terkedilmis varlik her tip özgü Farkli dönemlere, are devlete devretti.

Bazi unutulmus fonlarinin en yaygin türlerinden dormant tasarrufu ve isaretleyerek hesaplari, stoklar, tahviller, yatirim fonlari, iadeler are, ücretler, bordro, maas, ödeme emirleri, ödenmis-up hayat sigortasi politikalari, mevduat, komisyonlar, uncashed checks, ölüm faydalari , temettü, sigorta ödemeleri, ve digerleri. Bu 1-5 yil o eger sadece 1 veya 2 yil bir kisi arar; onlar 3 yil veya daha uzun bir dinlenme dönemi olan bir varlik için bir kayit bulamazsin edilmis demektir dinlenme süreleri var çogu.

sag arama gerek ilaveten siklikla, birçok kisi onlar North Dakota disinda kayitlari arama meli farkinda degilsiniz websites. Inan ister inanma, kisi teorik ND durumunun disinda hiç gidebilirdim, ama si para onlara diger eyaletlerde borçlu. Bu durum, sigorta sirketleri veya isverenlerden varliklari diger devletler mensei olusur. an isveren için Genellikle gerçek sirket merkezi bir devlet ayri nerede çalisanin eserler verilisi mevcuttur. Bu nedenle unclaimed meblaglari kurumlar tarafindan bu durumlarda sirketin ev devletin hazine departmani düzgün bölünmüslügüne teslim edilecek varlik held. Bunun anlami Kuzey Dakota, öylesine bu nakit herhangi rekor asla yasamazsiniz oldugunu bulmak dilek ve diger eyaletlerde ayni arama stratejileri kullanmaniz gerekecek iddia mukimi.

Bunlar sadece en yaygin sorunlarin bu bilgisiz ND vatandaslarin arama engel birkaçidir. Ama insanlar ve sayisiz digerleri, arama uygulamalar profesyonel arama tarafindan suda kendi ayaklari koymadan önce kullanilan kendilerini egitmek zaman biraz harcama bu konulara asabiliriz.

No comments:

Post a Comment