Banka Metrics Under Güz Categories

tüm Metrics Sistemleri, Bank Metrics are kümesi yol bankalar performanslarini ölçümleyen için Like. Bank Metrics, Performans Ölçütleri gibi bankalar hedefleri yani sira kendileri için belirlenmis standartlara uygun olarak formüle edilmis olmasi gereklidir. Bankalar Hedefleri farklidir. bazi bankalar aksine Bazi bankalar basarinin temeli olarak müsteri ciro görebilirsiniz adl yaninda hangi onlarin basari orani ölçmek ögesi olarak görüntülemek gelir. Orada bankalarin ölçümlerini sistem rapor düzen
Defteri Kebir Ölçümleri Banka Metrik Raporunda bulunabilir. A Genel Ledger Ölçümleri bir temel analiz bu isletmeler çiktiklarinda normal isletim döngüsü oldugunuzu gerçeklestirebilirsiniz sayilir. Veriler burada bilançolar ve Banka'nin gelir ekstrenizde bilgilere asagi belirtilmektedir toplandi. analiz Bu tür gerekli bir Bankasi'nin genel performansini bir göstergesi olarak, ayni zamanda kurulusun maddi durumunu bir fikir verir. Genel Ledger Ölçümler asagidaki veri: Ortalama Dengesi, Gelir, Sigara Faiz Gelirleri ve Digerleri Hobileri türetilmektedir sunuyor.

Hesap Ölçümleri ayrica Bank Ölçümlerini rapor altinda bulunur. Bu genellikle asagidaki veri içerir: Number Hesaplar, hanehalki sayisini Müsteriler yanisira adl inceleme altinda Banka'nin hizmetlerin avail. Ayrica hem Konuklarin Balance ve Ending Dengesi içerir. Hesap Ölçüm, General Ledger Ölçümleri aksine herhangi bir zaman çerçevesi üzerinde yapilabilir. banka ölçümleri Bu tip de uzak subelerinden bölgesel örgütlere bankalarin her türlü siniri geçmeye yapabiliyor.

Banka Metrics Raporunda bulunursa baska Sub kategorisidir Maliyetlemenin Ölçümlerinin adl. ölçüm Maliyetleme Bankasi Genel maliyetlerinin bir analizi ise, bu tip Bankalar gelir ve giderleri bir görünümü olsun veya olmayan isletme faaliyet vermektedir.

Risk Hesaplamasi ve Ölçüm da tipik bir Bankasi Ölçümlerini raporda sunulmaktadir. Bu ne onlarin beklenen kayiplari belirli alanlarda olmalidir bilmek Banka yönetimi yardimci olacaktir. Ayrica genel ve özel piyasa riskleri anlatiyor. Banka Metrics rapor tarafindan sunulmaktadir Genel Market riskler bankalarin firsati benzer karsilastirmalar yapmak verecektir. Bu onlar yapmak olarak onlarin ayni sekilde Fonksiyon diger bankalarla onlarin fiili ve beklenen kaybi oranlari karsilastirabilirsiniz demektir.

Banka Metrics ve Analytics bu faaliyet uzmanlasmak firmalar tarafindan yapilabilir. Bir bankanin finans ofis omuzlari kapali büyük bir agirlik alacak firmalara bu görevi temsilci. Uzmanlasmis firmalarin belirli bir bankanin ihtiyaçlari için tasarlanmis banka ölçümlerini özel formüle edecek. Firmalarin ayrica bir 'vaat tarafindan raporlanmasi hizli görünüm' istemcileri cazibesine. Bu topladiklari si verileri kolayca görüntülenebilir ve raporlarini inceleyin vardir Bank personel tarafindan anlasilmaktadir demektir.

No comments:

Post a Comment