Nasil Startup Isletmeler için Fonlari Kazanmalari: A Guide Business Finansmani Seçenekler

One herhangi isletmeniz için en zor sorunlarin özellikle küçük isletme veya baslatma, nasil projelere fon yükseltmektir. Size tasarruf veya Arkadaslarinizin yardim yalniz bir is fon muktedir olmayabilir. Bu amaçla birçok kurulus, bankalar, risk kapitalistler ve hükümet kuruluslari sey büyük dönüsme potansiyeline sahip isletmelere fon saglar.

Bu yazi iki baslatilmasi için fonlarin en önemli kaynaklarindan tartisiyor - kiralama ve krediler.

Leasing:

o ve az durumda riskli ucuzlamasi busin
Apart kiralama ve ipotek saglamasinin, finansman sirketleri de fonlarin diger kaynaklari hakkinda bilgi ile baslatilmasi saglar. Aslinda, Internet ve Advent ile, bir fare tiklamasiyla ile finansman birçok farkli türde bilgi erisebilirsiniz.

Baslangiçta en kiralama sirketleri kurulan isletmeler ile çalismayi tercih beri is kira aliyorum bazi ilk zorluk yüz olabilir. Ancak hiçbir neden umut kaybetmek demektir. Orada baslatma isletmelerde finansman uzmanlasmak birçok sirket vardir. biraz hasta arastirma ile, bazi lease-satin sirketleri isinizi finans istekli bulabildiniz edilecektir. Birçok sirket bile bireyler evden çalisan finans, evinizdeki ofisten çalismak olsaniz bile finans seçenekleri bulacaksiniz öylesine.

Kredileri:

You kisa veya uzun vadeli krediler isiniz gereksinimlerinize göre seçebilirler. Eger kisa vadeli krediler için ideal kisa vadeli projelerinin finansmani için isterseniz. edinme varliklar için, is genisletme, uzun vadeli kredi Ancak, ya da için en iyi seçenek olabilir.

Bir dönem kredinin anapara tutari satin neyin veya is dönem süresince kazanç bekliyor kar üzerinde teminat ya dayanmaktadir. Terimi dönemi yerde 1-10 yillarca olabilir. One vadeli krediler baslica avantajlarindan biri faiz orani sabit olmasidir. faizler yükselen are bir piyasa, bu küçük isletme için a daglik istenilir faktördür. ne sirket veya faiz orani piyasasinin mali durumu, sirket kredinin anapara faiz ayni oran ödeyecek ziyani.

bir kredi, hibe veya yatirim için herhangi finansman kurumla Before sen isaret çünkü size en artilarini ve kredinin her tür eksilerini söyleyebilirsiniz a is danismaniniza etmektir. Birçok esnek finansman seçenekleri baslatilmasi için kullanilabilen bugün ve girisimcilerin hayallerini veya fikirler fonlarin sikintisindan dolayi vazgeçme gerekmez.

No comments:

Post a Comment