Iflas Azaltilmasi ve Yeniden Yapilanma Mevzuat Through

Bu bize kimin dalgalanma tanik ve ve sosyal ön ekonomik dinamik sheik ve Dubai, ayrica birçok bir devlet cetvel için kiskançligin sebebidir hükümdari tüm övgü are içinde son on yildaki BAE büyüme. Rüya New York veya Londra ve ile zaman alacak ticaretinde büyük bir uluslararasi oyuncu olarak BAE için bir kimlik olusturmayi gerçeklesmesi par bir sehrinizi insaa etme. Dubai'nin devlet yatirim sirketi Dubai World bazilarini baslatti en dünyadaki insaat ve kalkinma projelerinin hakkinda, Palm adalar
Milyarlarca Avrupa alinan ve Amerikan bankalarinin kum ve geri ödeme pek sans ile Dubai toz bugün topraga birakir. Ve Dubai Babel gibi yukariya yükseliyordu ekonomik tarihinin zorunlu tasfiye en kötü dönemi geçiyor. Biggest engel her sirketin tabanli veya operasyonda tarafindan Dubai karsilasilan nakit akiminda köklü düsüs. Dubai Bankalar operasyonel, yabanci yani sira yerel bankalar onlarin kredi asagi kestik ve önce onlar kredi siki prosedürleri araciligiyla borçlulara koymak ve böylece nakit akisi neredeyse durdurmak gelmistir. Orada yeterli para çalisanlari hatta ödemek araciligiyla sirketlerin olagan kosma maliyetle gitmek degildir. Dubai büyük konumlar çogu maksimum olasi banka sinirlamaya ve ipotekli bugüne iflas esiginde are.

Bir kamu oyuncu sert falls, orada özel sektörde digerleri için çok az sans bugünün ekonomik iklim dayanacak etmektir. Ve bankalar hayir pozisyon güvenmeyi ve gelistiricilere ödünç bulunuyorsaniz, gelistiriciler onlarin müteahhitleri ve tedarikçiler ödemek yeterli gerekmez. Para akisi neredeyse gelmis bir ve Dubai, hemen hemen her firma durma iflas ile karsi karsiya. Ama iflas durumuna ragmen bazilari hala is, iflas için dosyalama önce kendi güçlü ve mümkün olan maksimum limit kaynak uzanmaktadir. Bu bekle ve izle stratejisi büyük borç altina, bazi sirketler bastiriyor ve dolayisiyla iflas.

Basarisiz isletmeler ve sirketlerde iflas için BAE Kanun kapsaminda bir durum giren bir ay içinde dosyaya neyin onlar kisinin borçlarini ödeyemeyecek durumda kararlastirilan süre içinde bulunmasi gerektigi belirtildi.

sirketlerin Dubai iflas bakan çogu insaat ya içine veya ilgili alanlara vardir. Ve borcunu ödeyemeyen yükseliste hergün oldugunuzu dönüm sirketler sayisini. Iflas arastirmaci ve uzman bir alanda gün Dubai ve tadini çikariyor önde kalabaliklasti gün bekliyoruz. hükümetin iyi beyinlere dünyada gelen rekonstrüksiyon paketini en büyük tehdit onlari likidite ama iflas degildir bakacak yardimci getirdi ragmen. bir yurtiçi ve denizasiri varliklarinin finans otoritelerini simdi için minör ve geçici kabartma olusturmaniza yardimci çalistiginiz birkaç satan By.

No comments:

Post a Comment