Ana Cadde'ye Wall Street: Haberler, Görüntülenme ve Commentary: 21 Nisan 2006

Bu Cuma 21 Nisan 2006, ve o ticaret haftanin son günün gibi numaralar Apple Computer (NASDAQ: AAPL) dan gelme disari ile kazanç geçit öfkeleniyor, Qualcomm (NASDAQ: QCOM), eBay (NASDAQ: EBAY), Juniper Aglar (NASDAQ: JNPR), Intel (NASDAQ: INTC), E Ticaret (NYSE: ET) ve büyük sok degil, gözlerimizin, ama bu süpheliler içindi Google (NASDAQ: GOOG).

tamamini NAMC Newswire's "Wall Street Main Street" segment sadece abone olarak kullanilabilir Pazartesi 17 Nisan 2006. disari miss ve Keep aklinizda
Her zaman NAMC Radyo Streetiq.com dinleyebilirsiniz hatirla, mali podcast lider. http://www.streetiq.com

Siyasi Front

Italya'da Mahkeme center Romano Prodi gerçekten muzaffer bu siki seçim ama Basbakani Silvio Berlusconi ve ekibi içinde ödün reddediyorum was lideri sol dogruladi. inkar hakkinda konusun.

Baskan Bush'un basin sekreteri Scott McClellan çikar degisimi silmek, Bush yönetiminde devam ederken sol sahne.

Çin; Cumhurbaskani Hu Jintao s, java house Starbucks (NASDAQ: SBUX) o Starbucks Chief ve vizyoner Howard Schultz ile korsanliga Microsoft (NASDAQ: MSFT) kurucusu Bill Gates ile yazilim adresleme Cts olarak onaylamadan dan Washington State bir olayli ziyaret vardi ve biz Çin 15 Boeing 982.800.000 $ bir liste fiyati olan 737 uçak için bir baska siparis olarak o Boeing (NYSE: BA) ya çok kötü etmedin bahsetmeliyiz.

Öylesine o adl Çin'in hard küresel oyuncusu olmaniz, çalisiyor daha firsatlar çesitli US tabanli sirketler ile turnabaligi asagi geliyor olacak çünkü gözlerini açmak süphe için. Simdi Washington DC Cumhurbaskani Hu ziyareti Cumhurbaskani Bush ile karsilayacak bir havai fisek kutlama ziyaret için umuyordu olarak degildi ama ilerlemenin içinde eseridir. Daha önemlisi ABD sirketleri için Çin'in istekliligi is yapmak oldugundan ve ne yatirimcilar hakkinda olarak Çin onlarin kapiyi bizi esasli sirketlerle daha isletmeniz için orada firsatlari yatirimcilar üzerinde aktiflestirme için edilecektir tutmak sürdürmektedir uzun ilgilendigimiz.

Çikanlar ve Çalkalayicilar

Çarsambalari Bazi major Movers seans Valmont Industries (NYSE: VMI) $ 49,76 vasil, NL Industries (NYSE: NL) 11,41 $, Amphenol Corp (NYSE: APH) up takas vasil kapatilmasi 1,41 $ yukariya ticareti kapatmak 6,26 $ yukariya ticareti dahil 6,36 $ $ 58,54, Knight Sermaye (NASDAQ: NITE) $ 17,16 vasil kapatilmasi 2,78 $ yukariya takas at kapatmak için TravelZoo (NASDAQ: TZOO) $ 33,75 vasil kapatilmasi 5,16 $ yukariya ticareti, Illumina (NASDAQ: ILMN) at kapatmayi 4,01 $ yukariya ticareti 29,76 $ ve Adams Kaynaklari ve Energy (AMEX: AE) 38,92 $ vasil kapatilmasi 3,40 $ yukariya ticareti.

geçmis Alliance Data Systems (NYSE: ADS) $ 6,66 up $ 54,80, Quest Diagnostics (NYSE: DGX) at yakin takas gibi oturumda sirketleri ticaret In 55,19 $ vasil kapatilmasi $ 4,71 yukariya ticareti, MoneyGram (NYSE: MGI) at kapatmayi $ 2,86 yukariya ticareti 34,90 $, Steve Madden (NASDAQ: Shoo) 49,24 $ ve Swift Ulasim (NASDAQ: SWFT) olarak kapatmak için 11,11 $ kadar takas 32,01 $ olarak kapatmak için 6,76 $ kadar ticareti.

Apple Computer hakkinda Lets Talk

, Süpheliler paylarini topladi Apple Computer (NASDAQ: AAPL) ancak bu imparatorlugun yönetiminde büyük olasilikla bir is büyük vizyon sahibi, Steve Jobs ve oturur. O yillardir analisti ile büyük poker oyun oynamistir ve sok faktör si sürdürüyor.

Sirket, gelir açikladi ve dalga için stok nedeniyle, onlar bu sirket çeyrek 1 Nisan sona erdi, 2006 için 410.000.000 $ veya 47 kurus pay almistir "dedi. That 290,000,000 $ veya 34 sent pay bir yil önce kazanci karsilastirilir. Bu iPods artan satis ve Macintosh bilgisayar artan gönderiler atfedildi. Genel analist konsensüs 43 sente paylastik.

Diger sirketler bu bölümde belirtilen Microsoft (NASDAQ: MSFT), Time Warner (NYSE: TWX) dahil, Verizon (NYSE: VZ), Disney (NYSE: DIS) ve Pixar (NASDAQ: PIXR)

Abone WSMS ve bütünüyle http://www.namcnewswire.com bizim girisi olsun

Amerikan Simge The Rebirth: General Motors

General Motors (NYSE: GM) asagi ve disari için biraz zaman simdi, karsi karsiya davalar ve olasi iflas pazar payini kaybetmeden olmustur. Hakkinda bir hafta önce biz General Motors 'pozisyonu degerlendirmeye ve sonuca bu sirket tamamlansin basladiginizda cekti geldi, bir swift tasimak olamazdik fakat $ 19 araliktaki it beklemeye degecek olacakti verildi.

Bu olay görmek nedeni basit, eger geri iki seyden birini yapacak bir kösesinde, içine bir köpek gönderdiginizde veya geri mücadele ve satir yukari General Motors ve yabanci araçlarin ABD sokaklari vurmanin akini ile yapabilirsiniz bahis hepsi ile sahip olduklari savasacagiz. bu onlarin gelir akarsu ilerletmeye, sirket köklü tedbirler alarak gerektirecektir istiyorsunuz So bile gevsek, hangi 2006'da bir olasilik olabilecek CEO Rick Wagoner kesme demektir.

Abone WSMS ve bütünüyle http://www.namcnewswire.com bizim girisi olsun

Google Tears Pieces içinde Shorts

Simdi kimse Main Street Wall Street asagidaki Google (NASDAQ: GOOG) NAMC at biz gibi zaman bile asagi 300 $ araligi tekrar damlalik, biz daha Begenmistik bilir. süpheliler kapiyi ve analist disari heed ve firma hakkinda hawed dizilmis iken, Google adil sokak sok nasil ve onlar ever did Steve Jobs kilavuzunun bir sayfa çikardi. Bu süpheliler o tutulan koyar veya hisse senedi azaltilabilmektedir bazi aci bu sabah olacak.

Sirket, ilan, gelir disina park ala Apple Computer biri sag vurmak çan dün ve sonra. Onlar 592.000.000 $ veya 1,95 $ kadar 1,29 $ ayni dönemine geçen yil oldugu seyreltilmis hisse basina net gelir açikladi, gelir 2250000000 $ 2,05 $ dolar 2.24 milyar analistin araligi yukarida to atladi, sirketin% 60 kadar $ 2,29 pay bir kar açikladi . Bu overdrive içine stok gönderilen o kadar yüksek 445 $ bir payi olarak takas olarak saat ticareti sonra.

Diger sirketlere bu bölümde belirtilen eBay (NASDAQ: EBAY) include, Yahoo (NASDAQ: YHOO)

Abone WSMS ve bütünüyle http://www.namcnewswire.com bizim girisi olsun

Okuyucular Speak

Biz bir okuyucularimiz / dinleyici Amy San Francisco'dan, California ve o Ana Cadde'ye Wall Street için bir öneri yapilan dan an email alinan She ki biraz daha eglenceli NAMC Radio WSMS segment make gerektigini söyledi.

Amy bu yüzden / dinleyici bizim okuyucularin duymak gibidir, biz girdi istiyoruz ve dikkate o sürecekse are. Aslinda kötü düsünce deðil. tanimlik email tesekkür için Amy ve belki biz gösteri sana sahip olacagim.

Gelecek Hafta için Not: WSMS bir sirket büyüme olarak teknoloji endüstrisinde pick bir gün özelligi olacak ve biz yatirimcilarin due diligence bunu yapabilir böylece sirketin yani sira bazi arastirma bilgileri vurgulamaktadir verecektir. Taki bes gün bes sirketleri ve biz o "Furious Five" arayacagim. Bu sirketler NYSE, Nasdaq da, ticaret olabilir Amex veya OTCBB market, ancak ilgi zirveye emin olabilirsiniz. Öylesine sen Main Street istediginiz yapacaksin Wall Street alici degilseniz senin email kutusuna günlük adil http://www.namcnewswire.com gitmek it getting satilmamak to

Biz yeterince yatirimcilarin kendi due diligence yapmaniza gerek stres olamaz sirketlerin arama, bilgi, yatirim danismani ve danismak size tek tek getting düsünün yoksa olsun. ne zaman yeni bir televizyon satin almak için gidiyor gibi bu sirketlerin sorusturma içine ayni zamanda koyun, yalnizca sizi korumak için. Zaman thinly ticareti menkul siparislerinizi bocalama veya bir kosmak yukariya kaçinmak bir limit siparis koymak gelir.

NAMC Newswire Not

the NAMC Newswire to http://www.namcnewswire.com vasil güncellestirmeler için Go ve size NAMC Radio Ana Cadde'ye Wall Street "nin ses sürümü için dinleyebilirsiniz" http://www.namcnewswire.com/namcradio at

Main Street Ücretsiz Günlük Bülten tiklayin Iste Wall Street almak veya sitemizi tiklayin Bülten bölümüne gidin kayit için. http://www.namcnewswire.com/newsletter

CEO's bize öylesine http://www.namcnewswire.com veya 888-463-9237 vasil bizi arayiniz yaninda gidis yapabilirsiniz temas istiyorum.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Disclaimer:

bilgilerin NAMC Newswire yer alan hiçbiri NAMC Newswire, onun gazeteci, ne de ana sirket menkul kiymetler, islem veya yatirim stratejisi, herhangi bir özel güvenlik, portföy tarafindan tavsiye teskil herhangi bir özel yatirimcilar veya kisi için uygundur. Her birey yatirimci menkul, islem veya yatirim strateji NAMC Newswire veya NAMC Radyo Herhangi geçmis sonuçlari ille gelecekteki performansi göstergesi degildir üzerinde özellikli, portföy kendi bagimsiz kararlarini birisi güvenlik iliskin yapmalisiniz. The NAMC Newswire, onun gazeteci ne de ana sirket ve herhangi spesifik sonuç veya kar garantilemez bütün yatirimcilar kaybi gerçek risk farkinda herhangi strateji veya yatirimlarin NAMC Newswire veya NAMC Radio sekil üstünde asagidaki olmalidir. Strateji veya yatirimlardan fiyat veya degeri ve yatirimcilara geri az sen yatirim alabilirsiniz dalgalanma gösterebilir tartistilar. hiçbir bilgiyi NAMC Newswire website veya NAMC Radio segment Dogum özellikli hareket önce, yatirimcilar ister onlarin belirli kosullar için uygundur ve kuvvetle kendi mali veya yatirim danismanindan arayan düsünün düsünmelisiniz. Yatirimcilar ayrica herhangi güvenlik yatirim önce kendi due diligence yapmak çagirdi are.

Tüm görüsler NAMC Newswire veya NAMC Radyo özellikli güvenilir olarak kabul edilir bilgilere göre, ancak temel alir ne NAMC Newswire, onun bir gazeteci, kendi ana sirket, bagli kuruluslari ne de atar bu bütünlügü veya dogrulugu garanti, ve ona güvenerek alinmamalidir gibi. Beyan ve görüsler NAMC Newswire üzerindeki gazeteci tarafindan özellikli ifadesi veya görüs anda onlarin görünüm dayali ve önceden bildirilmeksizin degistirilebilir. NAMC vasil kere uygun ifsa yapilir bu olgularda it özellikleri sirketleri bir pozisyon tutabilir.

No comments:

Post a Comment