US Ticari Mortgage Temelleri

ofis binalari, apartman kompleksleri, Saglik kuruluslarindaki ve perakende çikisli gibi yapilar satinalma zaman Commercial mortgage kredileri kullanilir. bir hi-dogmak kule veya bir aile ait restoran's Ister, alicilar tipik isleminizin tamamlanmasi ek finansman lüzum. Ticari ipotek ne takip edilir.

birçok sekilde konut kredileri gibi, ticari ipotek çok daha evrak gerektirir. kredinin Her iki tür oldugu özellikleri satin gerektirecek kapsamli bir degerlendirme tabi. Hem kollateral kredinin güv
konut ipotek gibi, ticari ipotek daha uygun kosullarin yararlanmak için, ya da yeniden kredi limitini is çalistirmak için kullanmak kurmak için ipotek edilebilir yeniden finanse edilebilir. Ve konut ipotek gibi borç veren tutacagim mülkiyet tür defa kredinin kadar senet


tam epaid.

Bu dönemde, borç veren kredi üzerindeki faiz disi para yapar. borçlu ticari ödünç ödemeleri yapmayi seçmemisse, borç veren sag foreclosure islemlere baslatmak ve mülkiyet almak sahiptir. , Mülkiyet olasilikla hatirla ne kollateral olarak kullanilir olacaktir. Faiz ticari ipotek üzerinden ödenen genellikle vergi düsülebilmektedir; adil a profesyonel ilk istisarelerde emin olun.

Bir ticari mortgage basvurusunda, genellikle kredi iki farkli: sabit ücret kredileri ve degisken faizli kredi verilecek. onlar konut ipotek için oldugu gibi bu is ayni.

kredinin tamamen amorti kadar sabit bir oran ticari ipotek günü, müzakere ve kabul faiz orani geçerliligini sürdürür. daha yüksek bir sabit ücret basligi bir ticari ipotek ve faiz oranlari elde ediyorsaniz büyük olasilikla daha iyi bir seçenektir. Daima ipotek Refinance ebilmek meli

faizler daha sabit oran alt gidin.

Degisken oran ticari mortgage ile, faiz oraninin geri ödeme süresi boyunca dalgalanma olacaktir. Faiz oranlari ABD Federal hükümeti tarafindan belirlenir. nasil degisken oranlari belirlenir anladiginizdan emin olun. Ayrica, ödünç veren dan bulmak ne siklikta bir degisken oranli ipotek degisecek üzerine orani. Bu sürece, faiz orani gibi ince azalmaktadir's; bu artislar merak gerekenler. emin da ki meli faizlerin artirmak Make, hala aylik ödemeler Ödeyebileceginizden. bazi degisken faizli krediler ile bu oran ilk birkaç yildir sabit sonra degisken bir oran kredi dönüsür.

Bir ticari mortgage için de Erken Redemption Charge (ERC) sormak uygulamak. , Kredi kredinin üzerindeki faiz off para kazanmak hatirla. Ne zaman kredi tam er beklenenden daha geri ödemesi ise, ödünç para kaybeder. para kaybetmemek için, kredi genellikle ERC hangi önemli, kerelik toplam tutari içerebilir. Eger ince baski, bir ERC kesfetmek Eger uzaga görüsmeye çalisin. sen basarili degilseniz baska isinizi almak.

ticari bir ipotek basvurusu adl hakkinizda ciddi yatirim yapmak konum demektir. tam olarak belgelerin imzalamadan önce ne imzalama biliyorum emin olun. Bir saga, soru sormak daha uygun kosullarini yeniden ve sahip herhangi baska gerekli oldugunu düsünüyoruz. It paranizi ve istikbalinin's. iyi sanslar.

No comments:

Post a Comment