Ortak hatalar insanlar Finansal Planlama içinde olun

Planlama senin mali gelecekteki için tüm ve zor bir görev demektir o sert Eger herhangi hata bir zararli biri olabilir gerçeklestirmek zorunda yapmak geregidir. finansal planlamanin öylesine adl yönlerini için yoktur sirt, ceza çesit en azindan olmadan gidiyor.

Hedefi dogal olarak hangi emekliliginiz boyunca kendini sürdürebilir güvenli bir gelecegi ile rüzgar etmektir.

En büyük hatalar, sözcügün her anlaminda, bazen maalesef kaçinilmazdir üzerindedir. Biri olasi fedakarlik degerinde se ka<çiniyorum etmektir idi. Burasi insanlar uzun ipotek dan onlar gerçekten zorunda disari take. Bir on bes yil ipotek rüzgarlar kadar çok daha sonra hiç bir ev için ödemek zorunda gerektigini maliyet üzerinden Otuz yil ipotek. çabuk onu ödemek daha az para evinizin yasamin ilk yillarinda yatirim gerekecek ancak daha sonra yatirim için büyük miktarda olmasi anlamina gelir.

olasidir Hiç yüz gerekecektir en büyük maliyetidir çünkü That ilk belirttigim. Ama baska big mistake ne gerçekten bütün bu planlama içinde anahtaridir kaçinmakla yükümleniyorsun oldugundan ve kendin a hedef ayarlamaktir; daha öyleyse, kendin gerçekçi bir hedef ayarlayin. biz çok basarmak degil hayatin diger yönlerini, gol olmadan gibi. biz memnun asla gerçekçi hedefler olmadan.

Hedefi ayrica yolda onlarin finansal planlama insanlari tutar ve onlari bazi diger ortak hatalarla kaçinmaniza yardimci seydir. Ayrica gerekli sen asgarî adimlari basarmak zorunda öylesine ayrintili hedefi sahip olmaktir. Sadece bu pratik ama psikolojik olarak zorunludur, böylece her yil sizin planinda bir adim daha basarmis oldugunu bilirler.

harcama uzakta çok birçok kisi olur seydir Kontrolsüz. akilda bir hedef With Bundan kaçinmak daha kolaydir. Böylece sen sizin haftalik veya aylik bütçenize ulastiniz hatirlatir bir planim var. para gereksiz seylere harcanan getting tutar eger Still tasarruflar ile yatirimlarin olmaz.

Bu zevkler üstünde para harcamak izin verilmez degil Ödeyebileceginizden daha anlamina gelmez. Genel bir örnek çok fazla disari yiyor. yirmi bile dolar kolayca harcama binlerce içine bir yil burada sadece harcama yüzlerce olmalidir yeme üzerinde yükselmek bir yemek.

Zaman emeklilik için tasarrufu gelince, uzakta çok adl insanlar çok geç baslatin. Bu sadece esya ama bazen imkansiz zor yapar degil. Biri ana tuslarinin uzun vadeli döndürür için çabasiyla erken onlari ayarlamak hedefleri ayara.

Bunlar tüm önemli seye düsünmeye are. akilda Eger mali güvenligi için planlama dünyasina yolculugunuza devam olarak tutun.

No comments:

Post a Comment