Rhode Island Unclaimed Money In More Than 124 $ Milyon Holding

ulusun en küçük devlet As, Rhode Island hakli takma oldugunu "Little Rhody", ama orada Rhode Island unclaimed karsiligi halen RI Office Genel Sayman tarafindan tutuldugunu miktarini hakkinda hiçbir sey küçük's. ofise's website göre devlet simdi ve fazla 124.000.000 $ vatandaslarin paranin tutan tek sey onlarin nakit bilgi ve yetenegi düzgün aramasidir geri almaktan insanlar engelleyerek.

Bu anlasilabilir bir kimse özgür para almak için bekledigini, çünkü insanlarin sorun unclaimed fonlarinin
Office Genel Sayman's website göre, asagidaki bazi Rhode Island unclaimed varliklarin en yaygin türlerinden: "banka hesaplari, stoklari ve temettüler are, ücretler, iadeler, emanet kasalari, sigorta ödemeler, hediye sertifikalari, kredi memolar , hesap alacak krediler ve borçlar. Birçok diger türdeki ama olanlar en yaygin ve her terkedilmis veya "düsünülür unclaimed" inaktivite yillarca Belirli sayida sonra. Once bu Dormantligi dönemde geçti, tutucular üzerinden devlete güvenli hak sahibi kadar tutmak için onlari el yükümlüdürler onlari iddialari. Devlet aslinda öylesine var hayir zaman siniri kayip para iddia etmektir onlari bulundurmakla alir asla.

Bile süreci ögrenme sonra hangi varliklar unclaimed haline tarafindan, hala zor gerçegini orada milyonlarca RI sakinlerine borçlu yüzlerce etrafinda aklimizda sal etmektir ve milyarlar onlarca yurtçapinda. Zor Insanlarin basitçe bu paralar unutmus inanmak ama's gerçegine onlar olmasi. Aslinda bu ulusal 7 10 kisi bir iddia bagli oldugu tahmin edilmektedir. Sorun nasil bulmak bilmek ve paramizi iddia ediyor.

Sik sik, insanlar yanlis web siteleri arama ve sadece bir kez arama gibi seyler yaparak onlarin unclaimed mülkiyet yerinin kendi olamaz. Degil tüm unclaimed karsiligi siteler aynidir. Birçok herhangi gerçek kayip para kayitlari gerekmez ve hatta o adl siklikla çogunlukla eskimis veri içermektedirler. onlar gerçek zamanli olarak güncellenir olmadiginiz Even resmi devlet kayitlar notoriously hatalidir. varliklarin tüm saatini ve devrediliyor her tip o kendi dormansinin dönemi, verilen kisinin adini için rekor sisteme eklenen olmayabilir güne, haftaya veya ay arama yaptiklarinda sonrasina kadar's vardir, false sonuçla onlari gideris Given Bu para borçlu degildir.

Son yillarda Rhode Island çabalarini hakli sahiplerine unuttun fon dönmek hizlandirdi ragmen, daha fazla para sahiplerine iade edilir de gelmeye devam ediyor, toplam büyümeye, her vatandas bir iddia bulma sansi daha vererek devam edecektir . Devlet sadece yetenek etkin para RI en iyi sey sakinleri yapabilecegi çok borçlu olan herkesin yerini bulunmamis ne kadar profesyonel bulma ve daha sonra arama potansiyelini en üst düzeye çikarmak için bu taktikleri kullanirim gibi arama ögrenmektir.

No comments:

Post a Comment