Beat bir Weekday Lodger ile Kredi Crunch

UK kullanicisina durgunluk tutus simdi sikica ile, herkes extra gelir ile her ay faturalari karsilamak yardimci yapabilirdi ama nereden geldi olacak? Bir ev sahibi yanit iyi olabilir bos oda seklinde burnunuzun sag altinda iseniz. Acaba bunu açik, boya yalamak ve mütevazi o vermek? Eger muhtemelen kendiniz bir "haftaiçi sadece" kiraci artan sayida bulabilirsiniz öylesine.

mülkiyetten bir van yük geldiginde tamamen evinizde, bir hafta içi kiracim uyumu bozabilir tam zamanli kiracim aksine gen
John, tipik haftaiçi kiracim örnegini Take. O 41 oldugunu Manchester yasiyor ve genis banka için alti ay dek gereksiz hale edildigi önce çalisti. Aylar sonra hiçbir basari ile yerel is ariyor, John Londra'da alti ay sözlesme sagladi. Parayi iyidir ancak Londra pratik commuting yapmak dan John çok uzak yasiyor. Londra otel ya da B & B hafta boyunca kalmak çok pahali, iç karartici ve yalniz söz degil, bu nedenle John Hafta içi kiraci olur.

John bir aile yakin bes gece bir hafta boyunca bir oda kiralar nerede çalistigini ekledi. His agalarinin bir odasi çocuklarina yuvasina uçakla beri yedek zorunda bir orta yasli çift. o enerjik hissetme durumunda Simdi onun gidip çalismak için sadece 10 dakika uzaklikta her sabah, veya 30 dakikalik yürüme mesafesindedir. John her Pazar gecesi (bazen erken Pazartesi sabahi beklemeye tüm el ile gelir) kalir kadar Cuma sabahi onun çanta paketlerini ve arka Kuzey baskanlari, evden "hafta sonu için onun" hafta içi ev vacating.

Bu düzenleme suit everyone. John ihtiyaçlarini basit: rahat, temiz ve çirkin kalacak yer ve sorunsuz konaklama anlasmasi (tüm John's faturalari kira dahildir). O zor isleri ve genellikle yatakta erken, bu yüzden çamasirhane erisim ve oldugu gibi baris ve sessiz ona çok önemli, saglikli bir evde yogun bir günün sonunda yemegi pisirdi hazirlamak için güçlü olmak. Bunlar ona biraz evde daha hissettirmek seylerden are. o çogunlukla çalismalarinda, uyku veya Manchester'da evde oldugundan John ama onun agalarinin küçük görür aksamlari sohbet birine having hoslaniyor.

Belki böylece tekrar yedek oda bakabildin. A haftaiçi kiracim odasi (tam kira degerin civarinda 70% ile saglar.Önceki ilk 4250 £ hangi tamamen vergiden muaf her yil Ingiltere'de ise). Hepsinden se Best - Kendinize zaman istediginiz evinize almak it en, haftasonu güncellenmistir.

No comments:

Post a Comment