Neden Everyone Factoring bahsetmekteyiz oldugunu & Canadian Business Circles içinde Alacaklardan Finansmani Hesaplari

Eger alternatif finansman yöntemi farkli isimler bir dizi - Bu Factoring, Isletme Sermayesi Finansmani, Nakit Akim Finansman, Fatura Iskonto, vb dahil bilinen hakkinda basin makul olmaya devam ediyor! 's tutmak Let o sade ve sadece onu bizim amaçlidir factoring arayacagim.

ki çeki Eski klise postada muhtemelen daha Kanadali isletme sahiplerinin ve mali yöneticileri için true kosmak hiç 'nedir. Alacaklar, denge tarihinde çogu durumda olma egilimindedirler ya (veya büyük pretty ona close) Sirke
kraldir burada Kanada'da 'diger klise nakit dahil tüm dünyada 2008-2009 ekonomik zorluklari som etkilenen isletme kredi likidite, As bile daha önemli oldu. Birçok isletme sahipleri sürekli onlar alacaklarin toplama ve onlarin çalisma sermayesi sorunlari ziyade ziyade zaman adiyorum are kosma ve islerini büyüyen odaklanarak söylemek konusmak.

Biz bahsetmek gerekir ki bu çok gerekli nakit ki o içine onlarin alacaklari tasfiye oldugu gibi Kanadali is sahibinin is, birçok kez, yavas yavas kendi küçük müsteriler olarak ödüyoruz büyük sirketler. önemli ölçüde kendi nakit akisi rasyonlarina artirabilir borçlar geciktirerek büyük sirketler ve küçük müsteri veya tedarikçi, firmanizin, bu büyük sirketler ile küçük kaldiraç vardir. (Biz masum korumak için herhangi bir isim isim olmaz!)

en endüstrisi, daha sik dan degil Standart ödeme kosullari, 30 gündür ama tabii alisilmadik degil tedarikçiler disari 60 vermek bazen hatta 90 gün streç için hazirlanmistir.

it Yukarida belirttigimiz si problemleri - alacaklar ve envanterin dönen varliklardaki yani yüksek yatirim yatistirirken olarak So nerede does faktoring It duyabilirsiniz kesinlikle Kanadali is sahipleri için bir dikkate olabilir ve hatta büyük müsterilerden ödeme uzamis gecikmeler gelmek.

The 'faktör' satin hesap alacaklar, is için bir ücret> tutar ve gelismeler nakit hemen hemen ayni gün, bu faturalarin karsi bu.

Factoring etrafinda yüz yil veya daha üzerinde ve olmustur Avrupa'da dev kabul ve ABD kazanmistir - it diger yerlerde have gibi It kesinlikle üzerindeki Kanada'da ayni derecede geçmiste caught asla. Bazi analistler ABD'de bir 100 Milyar dolar business,'s ve Kanada'da bir 4 Milyar dolar business's tahmin.

So's geri bizim core temaya baslayalim - niçin herkes Factoring bahsediyor. Yine, mali piyasalarin istikrarsizlik ve zorluklar's, küçük ve orta ölçekli firmalarin yeterli 'is finansman düzenlenmesine var. evet, harika senin bankada kredi limitini elde etmektir çünkü yeterli vurgulamak 5 veya 6 yilda yüzde, ama sen 300,000.00 ve tüm kollateral gerekirse ne iyi yukariya baglidir does akimi Canadian oranlari vasil 100.000 $ söylüyorlar bunu - degil alot.

Biz faktoring zaman kiralanan bankalarin sikilastirmanin yasanmasi nedeniyle - Is sahipleri Paranin nereye gittigini gitmek yapti inanmak, factoring gibi çok alternatif olmayan geleneksel finansman iyi zaman bankalarin kredi sikin yapmaya devam edecegiz

Kanadali ticari iyimserlik gelistirir As ama kredi remarkets belirli bir dereceye faktoring istikrarsiz kalir bir kati yasatilabilir çözüm olmayi sürdürmektedir. Firmaniz alacaklar gibi ve bazi durumlarda envanter veya satinalma siparisleri Kanada is sahibi Bu varliklarin için derhal nakit edinebilir varliklar sahipse. Bu firmalarin çogu diger teminat, borç sözlesmelerine gibi çesitli finansal ihtiyaçlarini daha büyük vadeli yönelik krediler için, isletim sözlesmelerine, vb hak olmaz

üstünde hangi faktör tesisin yazin Kanadali business sahibi ayrica onun toplama ve idari çalisma azaltabilir tesis seçer bagli.

bir faktoring tesisi için en iyi aday iyi brüt marjlar ile yüksek bir büyüme firmadir. That profil çok önemlidir. Neden? faktoring daha banka finansman daha pahali çünkü It's, öylesine firmanin ama ihtiyaç duydugu tüm nakit gets marjlari yüzde yas puan basina çift tarafindan asinmistir are. Düsük marj, emtia tipi is optimal bir faktoring çözüm degil ...

Kanada'da, biz belirttigimiz, faktoring hala yaygin kabul edilmedi, ABD içinde büyük oyuncular ve büyük olasilikla bin küçük firma birkaç egemen olmasidir.

Özetle, faktoring Kanada isletme finansmani pazarinda çekis kazanmaya devam ediyor. Daha banka finansman daha pahali, fakat aksi bulunamadi likidite bir sürü saglar. Is sahipleri bunu uygun ya da güvenilirligini ve kati partner firmalar bu alanda bu alanda güvenilir bir finansman danisman hizmetleri mesgul düsünüyorsaniz iyice finansman bu tür arastirmak gerekir.

No comments:

Post a Comment