Kimlik Hirsizligi - Your Kredi Karti Kullanma midir?

Bazen bir sok size kredi karti ekstrenizde açik almak, ve o sen clothes üstünde geçen ay geçirdigimiz phenomenal miktar sirf deðil. Bazen islemlerin tanidik bakmiyorum kredi karti ekstrenizde olabilir. Bazen bu basit bankacilik hatadir ama kimlik hirsizligi kurbani olabileceginden it paying deger dikkat,'s.

What Kimlik Hirsizligi midir?

Kimlik hirsizligina bireyler tanimlamak için kullanilabilecek kisisel bilgilerinizin soygundur. Yakindan bu bilgilerin kullanilmasi aldatma tarafindan mal
Identity Of Signs Hirsizligi

Kenara kredi karti veya banka, kimlik hirsizligi ve diger isaretleri taninmayan islemlerin görünüsünden sunlardir:

- Baslarken faturalari, fatura veya mal veya hizmet için makbuzlari siparis yok

- Bir kredi karti veya kredi için iyi kredi rating having ragmen asagi çevirdi Getting

- Bu bir cep telefonu sözlesme adiniza sizin bilginiz olmadan kuruldu bulma

- Avukatlar veya borç koleksiyonerleri Sen hiçbirseysin bilmek hakkinda borçlarindan mektuplar alma

- Gönderiniz eksik goes

- Someone senin çöp torbasinda karistirmasini görünmektedir

Nasil Kimlik Hirsizligi Olusur?

Orada hangi kimlik dolandiricilarin kisisel bilgilerinizin tutmak alabilirsiniz birçok yolu vardir. Bazi durumlarda, bu cüzdan veya çantanizda, evinizde veya mektup dan pilfering bir hirsizlik ve hirsizlik yoluyla olabilir. Kimlik dolandiricilarin kisisel bilgiler adiniz, adresiniz, dogum tarihiniz ve benzeri gibi görünüyor. Bu onlari ve hatta sahte isletmelerin yeni kimlikler olusturmak için yardimci olabilir.

katmak kimliginizin çalmakla diger yollari:

- Adres formun bir degisiklik yoluyla gönderiminizin yönlendirme

- Bilgisayariniza içine özel bilgi yakalayabilmeleri Hacking

- Izleme ATM islemleri veya PIN'inizi sayi almak özel makineler kullanarak

kisisel bilgilerinizin yakalayabilmeleri dolandiricilarin it kolay banka hesabi açtirmak, bulacaksiniz kredi karti almak, krediler, pasaportlar, sürüs lisanslari ve faydalari Adiniza. Onlar siki zamaninda ödeme yapmak ile ilgili olmasi olasi degildir, o etkilenecek kredi rating yani.

Nasil Kimlik Against Hirsizligi korumak

Var adl aliskanliklar daha zor kimlik dolandiricilarin kisisel bilgilerinizin yakalayabilmeleri için yapmak üzeresiniz. Her seyden önce, zaman zaman kisisel kredi dosyanin bir kopyasini almak. Bu ucuz ve hiç kimseye kredi için adinizi uygulanan olup olmadigini görmek mümkün olacaktir.

bankalar ve kredi karti sirketleri Let açtiginizda Tasinma ve postalarinizi yönlendiriliyorsunuz olsun biliyorum. Bu daha zor Birisi harf ve kimliginizi çalmak için yapacaktir. Ayni zamanda, bu deger kontrol kimsenin sizin izniniz olmadan posta yönlendirme budur.

kilitli bir dosyalama kabinede kisisel belgeleri güvenli veya çekmece veya bir banka emanet kutusunda tutun. Makbuzlar parçalanmis hemen bunlari istemiyorsaniz olmalidir. onlari Throwing uzaga it kolay dolandiricilarin kredi karti numaralarini almak kolaylastirir. kisisel belgeleri (pasaport, ruhsat sürüs durumunda, kredi kartlari, banka kartlari ve benzeri) Kaybedilen veya kaybin hemen raporu çalinti.

Nihayet PIN'inizi ve parolalarinizla güvenli tutmak. onlar hakkinda kadar az olasilikla onlar yanlis ellere almak are bilen fewer insanlar.

No comments:

Post a Comment