Hizli Nakit So Get Kolaydir

Degil adl insanlar bu döngü olarak borcun kapani sert birakabilmek olabilir almak begenmek. Peki getting hizli nakit bazi alternatifler nelerdir?

Sence yeni ögeyi gerekiyor mu?

A iyi sey kendinizi istemektir - gerçekten sizin için para borçlanma are adl new item gerekiyor? biz dürtü üzerinde satin ve biz biraz zaman biz hepimizin sonra öge ihtiyacim yoktu ve iyidir get it degildi farkina varacagim pass izin verirse bu duygusal satin, öylesine genellikle zamanin A çok.

Bir Budget Done Ha
sen borç bakarak iseniz veya nakit avans getting, sansini harcama bitti - belki komsulara yetismek çalisiyorsun?

Eger Bütçeniz ne oldugunu çalismasi gerektigini mali sikinti içine almak için. Bu gerçekten yapmak kolaydir. Tüm ihtiyaciniz iki sütun oldugunu. Bir sütun ihtiyaçlarinizi - kira veya ipotek taksitleri, petrol, gida, vb diger sütun gösteren senin istedigini gösterir - para, marka giysiler gibi lüks ürünler için harcadiginiz para karsiligi mal satin almak için disari çikmak.

O zaman açikça nasil geçiriyorsunuz çok ve görmek ne kadar size veya istediginiz liste ögeleri almak istiyorum gerekir.

sen Good Saving altinda misiniz?

Bunu tasarruf? size nasil ögrenmeliyiz açamiyorsaniz. Yaptiginiz parayi yüzdesi Kaydet ve varliklara bu para yatirim.

That degeri takdir seydir. Genellikle mülkiyetini veya hisselerinin oldukça iyi varliklaridir. A Yeni araba kesinlikle bir varlik degildir ve degeri küçümsemek olacaktir.

Your Friends ve Aile sor

küçük kredi için arkadaslariniza ve ailenize sor. Organize düzenli geri ödeme semasi ve bunlari geri ödemek emin olun. Genellikle onlar deneyecektir ve kadar olabildigince size yardimci.

son çare olarak bir Nakit Avans kullanin

Nakit Avans krediler normalde finansal ürünlerinin tüm tiplerde en yüksek faiz oranlari var. Yani gerçekten sana varsa onlarla borç tuzaga almak istemiyorum.

diger birçok seçenegi vasil böyle size Nakit Avans için gitmeden önce Ögelerinizi veya ikinci bir is çalisma satan olarak Look. bir yüksek faiz banka hesabina gerekirse böylece daima acil bir miktar para bazi tasarruf unutmayin.

No comments:

Post a Comment