Barclays Bank

Modest Beginnings

Barclays in geçmisi 1690 Londra karanlik sokaklarinda izlenebilmektedir. It sonra seçildi David ve Alexander Barclay, transatlantik köle tüccarlar için kredi vermeyi için biliniyordu. 1896 yilinda, Gurney Bankasi Norwich ve Bankhouse Bankasi Darlington bir banner - Barclays ve Co altinda 1919 ile birlesmis gibi illerde Londra'da bankalar bir dizi ve banka Ingiliz Keten Bankasi ve Güney Bati gibi birçok banka, kazanilmis banka, onlari amalgamating ve sube agini uzanan. 1965 y
Offshore Bankacilik

Ne zaman offshore bankacilik gelince, Barclays biridir dünyanin en güvenilir. onlar UK sol öncesine Its offshore bankacilik kol, Barclays Uluslararasi ve Özel Bankacilik Division genellikle istemcileri edildi birçok British gurbetçilerin tercihidir. Genel olarak, kendi offshore bankacilik bölümü iyi bir üne büyüyen bir müsteri tabanina tarafindan takdir etmistir. Basarisi yüksek hizmet kalitesini atfedilir özellikle de yönetim söz konusu oldugunda, güvenlik ve büyümenin saglar. onlari sinir ötesi bankacilik ve ticaret düzene izin Fazlasiyla bunun hem bireylerin ve sirketler hizmet anma,.

Eger bir profesyonel ya da ulusal sinirlar arasi süre bir islem yapma hakkina sahiptir sadece biri uluslararasi bir is gurbetçi ise, Barclays sizin için dogru banka olabilir. Bu internet veya telefon üzerinden üzerinden hesabiniza kolay ve güvenli erisim saglar. Ayrica para transferleri ve cazip indirimler sunuyor yetenegi çok para birimlerinde islem yapmak. Ayrica Ingiltere'de vergi danismanligi, uluslararasi ipotek ve uygun faiz oranlari sunuyor.

Bunun disinda sirket yatirim yapmak ya da para yatirma kisisel, özel ve kurumsal bankacilik çözümleri ve £ 100.000 fazla olan kisiler için uluslararasi önde gelen bankacilik çözümleri sunmaktadir. Eger, ancak, 1 milyon sterlin asan varsa offshore özel bankacilik sizin için idealdir.

Kayit olmak için tek yapmaniz gereken web sitesini ziyaret edin ve bir hesap açmak. Bunu onun resmi website very kullanici dostu sasiracaksiniz. sunduklari Her hizmet baslamak için nasil ayrintilari ile belirtilir.

No comments:

Post a Comment